19 Kasım 2013 Salı


Oldu Salı. Şunun şurasında haftasonuna ne kaldı? :) Bir Oje kombinasyonu ile daha karşınızdayım. Bugün çok basit ama mükemmel görünen bir çalışma yaptım. Siyah-beyaz olarak uyguladığım bu deseni çok seveceksiniz. Hem de pratik olduğu için günlük hayatta rahatlıkla kullanacağınızı düşünüyorum. Şahsen ben çok beğendim. 
Burada yoğun olan herhangi siyah ve kireç beyazı ojelerinizi kullanabilirsiniz. Bu desende uçlardaki benekleri oluşturmak için bir adet de kürdan kullandım. İki kat olmak üzere ojelerimizi sürüyoruz. Ya da Base Coat ojeniz var ise ilk kata bunu sürüp ikinci kata siyah ve beyaz ojelerinizi sürebilirsiniz. Böylece dolgun ve yoğun siyah ve beyaz renkler elde etmiş olacağız. Amacımız da bu zaten. Daha sonra bunları oje kurutucuyla ya da kendi haline bırakarak tamamen kurumasını bekliyoruz. Kuruduktan sonra beyaz bir kağıdın üzerine benekleri oluşturacağımız ojeden bir miktar damlatıyoruz. Kürdanın ucunu döktüğümüz ojeye değdiriyoruz ve tırnaklarımızın ucuna gelişi güzel noktalar yerleştiriyoruz. Burada mümkün olduğunca savruk çalışmak gerek. temiz noktalar değil birbirinin içine geçmiş noktalar oluşturmamız gerek. Tırnak ucundan başlayarak yaptığımız noktaları orta kısımlara gelince seyreltiyoruz ve ortaya bu görüntü çıkıyor.


 Ben tırnaklarda siyah-beyaz çalışmayı çok seviyorum. İstediğim ahengi birbirine zıt renklerde yakalamak daha kolay. Ve görünüm olarak da çok beğeniliyor zaten haliyle. 





Umarım gözünüze hitabetmiştir. Görüşmek dileğiyle :)

PAYLAŞ

6 yorum:

  1. Merhabalar :) blogunuz yeni sanırım hayırlı olsun öncelikle :)
    Çok güzel bir çalışma olmuş bence bende ojeleri ve tırnaklarımla oynamayı çok severim sizi takibe aldım bana da beklerim :) hayatinmelodisii.blogspot.com sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yepyeni hem de :) bu hoş yorum icin Teşekkürler. Inşallah yararım dokunuyordur. Sevgiler bizden efenim :)

      Sil
  2. bunu yapmayı bende deneyeceğim daha önce başka bir blogda sünger tekniğiyle aynı renkler kullanılarak yapılmıştı : çok hoş olmuş gerçekten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim. Dene bakalım. Basaracagina eminim. Optüm :)

      Sil
  3. Denemeyi düşündüğüm manikürlerden ;)
    Seninki de çok güzel olmuş.
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)