14 Kasım 2013 Perşembe

Bugün sizlere çok güzel bir tasarım hazırladım. Sanki tırnaklarımıza boya dökülmüş gibi bir görüntü vereceğiz. Videosunu çekemedim ancak çeker çekmez hemen koyacağım. 

Burada yaptığım olayı anlatayım. Önce iki kat bir zemin oje kullandım. Dün sürdüğüm ve bloğumda da paylaştığım Rimmel'in buz mavisi renkli ojeden iki kat sürdüm ve kurumaya aldım. Siz isterseniz kireç beyazı sürebilirsiniz zemine. Kuruduktan sonra üzerini süslemek için kırmızı, yeşil ve sarı renkleri kullandım. Yeşil ojemden bolca bir damla damlattım. Daha sonra kürdan yardımıyla kenarlara doğru çekerek gelişigüzel çıkıntılar oluşturdum. Bunların o kadar düzenli olması gerekmiyor. Uzunlu kısalı rastgele çekişler yaptım ve daha sonra da aynı şeyi kırmızı renk için uyguladım. Aralara da gelişigüzel sarı noktalar yaptım. Aşağıda flaşsız fotoğraflarını da görebilirsiniz.

 İsterseniz değişik renkler kullanabilirsiniz. Ya da üçüncü bir renk ekleyebilirsiniz. Üç renkli uygulayacaksanız eğer daha küçük damlalar damlatıp daha az bir alanı kullanmanız gerekecek. 

En son üzerine parlatıcımı sürerek tamamladım. Umarım beğenmişsinizdir. :)


PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)