6 Kasım 2013 Çarşamba


İşte Rihanna'nın tırnakları. Size bir gif hazırladım. "Bana ne Rihanna'nın tırnaklarından" diyenleriniz olabilir. Ama merak edenler de var ve takip etmek isteyenler. Bu yazıyı onlar için yazıyorum. 
Öncelikle şuna bir açıklık getireyim bazı bloglarda görüyorum, takma tırnak kullandığını yazan var. Rihanna takma değil protez tırnak kullanıyor. 
Rihanna tırnaklarını uzun ve uçları hafif sivri olacak şekilde tercih ediyor. Ve onları şekilden şekile sokturuyor. İri yüzüklerle de tamamlıyor. Hemen hemen her gittiği davette, açılışta vs... tırnaklarını göstererek poz veriyor. Ünlülerde bu alışkanlık oldu gibi bir şey. Ama tabi en çok Rihanna bu konuda dikkat çekiyor. Renk ayırt etmiyor.  Çoğu kişinin görüp de almayacağı renkleri bile tercih edebiliyor bazen. Ünlü olduğu için belki de bu böyle bilmiyorum. Çılgınlık olsun diye absürt bir şeyler alıp takıp takıştırabiliyor. Oysa biz ihtiyaçlarımıza ve beğenilerimize göre alışveriş yapıyoruz. Tercih ve maddi imkan meselesi. 
Rihanna'nın ve diğer ünlülerin yeni tırnak tasarımları için takipte kalın. Zaman zaman bu tırnakları bloğumda teker teker inceleyeceğim. Teşekkürler.

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)