28 Kasım 2013 Perşembe

Yağmurlu bir gün daha ve ben gene üşümedim. 
Herkese merhaba. Biraz kolay desenlerden başlamak istedim bloğumda. Zamanla daha da geliştirecek ve içerimğimi daha da zenginleştireceğim. Tabi şartlarım elverirse. Malum bir oğlum var ve daha beş aylık. :) Kuzum benim. Onunla vakit geçirmem gerek, çok ilgi istiyor. Onu bu oje kokularından, aseton kokularından da uzakta tutmaya çalışıyorum. Onunla oynamadan önce ellerimi arındırana kadar yıkıyorum, kimyasalı uzaklaştırdıktan sonra dokunuyorum falan filan. Anlayacağınız işim biraz zor. Ama ben yine de elimden geldiğince bloğuma her gün yazmaya çalışacağım.

 Bugün benim de çok sevdiğim ve yapımı son derece kolay bir desen anlatacağım. Bu deseni sevmemin nedeni ne kadar çirkin, savruk çalışırsam çalışayım yine de güzel görünmesidir. Fotoğraflardan da anlayacaksınız zaten. Yüzük parmağımda aşamalı bir anlatım yaptım. Ve çizgileri çok net çizmedim ama sonuç yine muhteşem yine muhteşem. Özenmeye bile gerek yok. Aslına bakarsanız ben çok özenmiyorum da dağınık çalışmayı seviyorum. Bu sayede hem daha çok desene vakit ayırmış oluyor hem de yorulmamış, hem de oje kokusuna maruz kalmamış oluyorum. Yani günümün en az bir saatini nail art çalışarak geçiren birisi olarak bu rakamlar benim için önemli. 

Şimdi aşamaları görelim;


1. Dün sürdüğüm en sevdiğim koyu mavi renkli ojem Pastel 11 numarayı tüm tırnağıma uyguladım. Tek kat yetti. (Woow:))
2. Biraz daha açık bir mavi renk olan Gabrini Elegant Mirror Colors M02 numaralı ojesini kenarları açıkta bırakacak şekilde uyguladım. (İki kat)
3. Uçuk mavi renkli Rimmel London 2168 numaralı ojesini yine alttaki mavi renkli ojenin kenarlarını açıkta bırakacak şekilde sürdüm.(İki kat)
4. Art Club Nail Art Lacquer beyaz renki nail art ojeyi tam ortalayarak çizgi şeklinde sürerek tamamladım.



Top coat uyguladıktan sonra tırnaklarım güne hazır. Bu tırnaklarla saks mavisi bir elbise giyerek bir kokteyle giderdim. Tabi olsaydı :)




 İşte bu;

Bu fotoğraflara şöyle bir uzaktan bakın. Emin olun çok hoş görünecekler gözünüze. 

Ben bir de yeşil renklisini merak ettim şimdi. Nasıl olur acaba? Neyse onu da yaparız evelallah :)

Çok seviyorum bu olayı. Yazımı tamamladıktan sonraki şu anı. Paylaşmayı seviyorum sanırım. Bu tasarımlardan herkesin faydalanmasını istiyorum. Eleştriye de açığımdır. Beğenmediğiniz ya da daha da iyileştirmemi istediğiniz bir durum varsa lütfen çekinmeyin. Yorum bölümüm size her zaman açık.

Bir başka manikürde görüşmek dileğiyle.


PAYLAŞ

7 yorum:

  1. hakkaten uzaktan bakınca çok hoş duruyor . ben yapmış olsam tamamen simetrik olmadığı sürece kullanamam:((pastel 11 numaralı ojeye bayıldım öldüm bittim:) nasıl bir renk o ya:))

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş görünüyor cnm, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)