7 Aralık 2013 Cumartesi

Merhaba blogseverler. Bir yayınla daha birlikteyiz. Ve yine tırnaklarımızı konuşturmaya devam ediyoruz.  Kasım ayını geride bırakalı bir haftayı doldursak da gecikmiş favoriler yazımı yazmadan geçemedim.

Kasım ayı benim için çok güzel geçti ve yeni yeni ürünler aldım. Bazılarını şiddetle kullanmaya devam ediyorum. Şimdi bunlardan yaptığım derlemeyi paylaşmak istiyorum.





İlk olarak Watsons'tan onyüzmilyon tane oje alınca bana hediye edilen  Watsons Nail Polish Remove'dan bahsetmek istiyorum Bu ürün hediye olunca başta çok sallamadım. Ama kullandıkça gördüm ki tırnaklarım bir aydır hiç kırılmadı. İnanılması güç biliyorum ama bu gerçek. Çünkü bu ürün aseton içermiyor ve tırnaklara e vitamini desteği sağlıyor. Haliyle de tırnaklar kırılmalara karşı ekstra güçlü hale geliyor. Ben severek kullanıyorum. Kokusu da rahatsız edici değil.


------------------------------ o--o ----------------------------------

Diğer paylaşacağım ürün ise Pastel'in 11 numaralı ojesi. Geçtiğimiz ay en çok kullandığım ojelerden biriydi. Tek katta muhteşem sonuç verdiğini söylemeliyim.


Bu da tırnaktaki duruşu;


Bu oje ile yaptığım tırnak tasarımlarından birine şu yazımdan ulaşabilirsiniz.
------------------------------ o --- o------------------------------

Bir diğer ojem Alix Avien'in 228 numaralı ojesi


Şeftali tonundaki bu renge aşık oldum diyebilirim. Oje almak için standa yanaştığım anda bana göz kırpmıştı geçtiğimiz ay sürekli kullandığım ojelerden biridir. Kremsi yapısıyla da gönlümü fethetmiştir kendisi. Sürülmüş halini fotoğraflamamışım arşivime baktım ama bulamadım. Bunun için özür. 

--------------------------- o---o ---------------------------
Şimdi sırada Kalyon Ambiance Tırnak Eti Temizleyicisi Var.


Hayatımı kolaylaştıran ürün. Tırnak etlerimi yumuşacık yapıyor. Her manikürden sonra kullanıyorum neredeyse. Ve son derece memnunum. Tavsiye ettiğim bir üründür.

------------------------ o---o --------------------------

Bir diğeri en sevdiklerimden. 

 Claire's Nail Pears Mnicure Set tırnaklarda harikalar yaratıyor. Duruşunu son derece hoş bulduğum bu ürünü kullanmaktan oldukça memnunum. Her ne kadar dezavantajları da olsa tırnaklarımda kullandığım zaman insanlar bakmaya doyamıyorlar. İnanılmaz bir çekiciliği var bu konuda. Arkadaşlarım gördüklerinde mükemmel durduğunu söylüyorlar.

İşte o duruş;


Ürünün nasıl kullanıldığına dair yazıma şuradan ulaşabilirsiniz.

-------------------------- o---o ----------------------------

Bir diğer oje buz mavisi aşkım;


Bu ojeyi aşkla sürüyorum. Kremsi yapısı beni hiç yormuyor. Ve geçtiğimiz ay yine en çok kullandığım ojelerden biri idi. Rimmel London'ı oje konusunda harika bulduğumu söylemeliyim.


İşte benim kasım ayı favorilerim bunlardı. Bakalım bu ay en çok neleri kullanacağım. Ben de merakla beklemekteyim.

Herkese kucak dolusu sevgiler :)













PAYLAŞ

4 yorum:

  1. İyi günlerde kullan hepsi cok güzeller:) Blogunu cok begendim canım takibe aldım bende bloguma beklerim sevgilerr:):)
    busragenc.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İade-i ziyaret yapılmış ve takibe alınmıştır. Sevgiler benden efenim :)

      Sil
  2. ojelerin renklerine bayıldımmm bende bloğuma beklerim http://sedefilemodamakyaj.blogspot.com/2013/12/alisveriss.html

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)