3 Aralık 2013 Salı

 Şöyle sepya efektli hoş olur diye düşündüm :)

Herkese merhaba. Bugün çok yorucu bir gün oldu benim için ama yine de sizlere bir tırnak deseni göstermeden içimin rahat etmeyeceğini anladım ve başladım çalışmaya. Smokin yaptım sizler için. Aslında bir sürü desen yapıyorum günde ama en çok beğendiğimi, uygun bulduğumu koyuyorum bloğuma. Öylesine bir nail art bloğu olsun istemiyorum. Çalışıyorum dostlar. Harbi harbi emek harcıyorum. Zaten anlamışsınızdır. Bir de şu olaya "Nail art" demek istemiyorum aslında. Genelde zaten tırnak tasarımı diye kullanıyorum. Güzel Türkçemizi yok etmemeye çalışıyorum ama arada kaçabilir yine de ağzımdan. Yapacak bir şey yok. Önemli olan niyet bana göre. Neyse efenim gelelim desenimizi yapmaya. 



Yine aşamalı bir şekilde fotoğraflara bir göz atalım;

 İlk olarak iki kat kireç beyazı ojeden sürüyoruz. İkinci aşama siyah oje ile yapılacak. Ve soldan birinci fotoda görüldüğü üzere kenardan başlayarak ortaya doğru çapraz bir çizgi çekip içini dolduruyoruz. Üçüncü aşama ise; bunu karşı kenara da yapıyoruz. Dördüncü aşama noktaları yapmak ve fiyonk yapımı. Nokta yapmak artık çocuk oyuncağı zaten anlatmama gerek yok diye düşünüyorum. Fiyonk yapımı da Yukarıda üçüncü son fotoda olduğu gibi önce iki birbirne çapraz çizgiler çekiyoruz ve sonra içini dolduruyoruz. Hepsi bu. Bir ipucu vereyim bir de size. Bir şekil çizmek istiyorsanız eğer tırnağınıza. Önce o şeklin kaba hatlarını belirleyin ve bu belirlediğiniz hatları birleştirmeye çalışın. Emin olun her şey daha da kolaylaşacak.

Evet bir bakalım bakalım nasıl görünüyorlar?








Bu da smokinli Tarkan. :) Desen için esinlendiğim bir fotoğrafı :)



Fiyonksuz hali de çok hoşuma gitti paylaşayım istedim :) 


Güzel olmuş mu? Ne dersiniz? Ya da siz böyle bir manikürü herhangi bir yere giderken tercih eder miydiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgiler..
:)





PAYLAŞ

4 yorum:

  1. bende yapmayı çok istiyorum ama üçgen yapma işini hiç beceremiyorum:(( çok güzel olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. bayildimmmmm bu aksam kesin denicem :) :)
    Ellerinize saglik harika olmus ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) görmek isterim. Güzel olacağına eminim :)

      Sil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)