6 Temmuz 2014 Pazar

Flormar biliyorsunuz yeni bir oje ve nail art brush seti çıkardı geçenlerde Beauty Toys isminde. Türkçesi "Güzellik Oyunu." Son zamanlarda Flormar'ın bu fırça setinin performansı ve işe yarayıp yaramadığı konusunda sık sık sorular geldi. Özellikle İnstagram'da sürekli soruluyor. Geçenlerde ben de bununla ilgili bir video çektim. Fırçaların ve dottingin uygulanış şekillerini göstermek açısından video çekmeyi daha doğru buldum. Aslında daha çok video çekmek istiyorum ama inanın vakit bulamıyorum. Editlemesi, yüklemesi derken bolca zamanımı alıyor. Çeksem bu sefer bloğa vakit ayıramıyorum. Dolayısıyla çok fazla videom yok. Bununla 7. oldu. Belki zamanla daha pratiklik kazanır, daha güzel videolar çekerim. 

                                                             Youtube kanalım için tık tık

 İşte çektiğim yeni video;



Burada genel kullanış şekillerini göstermek için basit bir nail art uyguladım. Ben bu setin gayet  kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Benim yurt dışından aldığım setle eşdeğerde. Ama tabi baya fiyat farkı var. Flormar'ın fırça seti gayet uygun fiyatlı. Umarım kafanızdaki soru işaretleri kalkmıştır. 

Video olarak anlattığım için tek tek fotolarını çekip yükleme gereği duymadım. Ancak yetersiz görürseniz fotoğraflayıp yazıyı güncelleyebilirim.

Görüşmek dileğiyle.







PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)