7 Ağustos 2014 Perşembe

Selamlar.

Bugün dışarıda deli gibi yağmur var. Az önce mutfak kapım az kalsın kırılıyordu rüzgardan. Böyle havalarda evde oturup keyif yapmaya bayılıyorum. Ben de biraz kitap okuyup sonra da bloğuma vakit ayırmayı seçtim. Yalnız son zamanlarda bloglarla ilgili ya da kendi bloğumla ilgili bir sorun yaşıyorum. Bilmiyorum ama takipçim az iken sanki daha çok okunuyordum ve daha çok yorum geliyordu. Sebebini anlamadığım bir şekilde ne yorum gelmeye başladı ne de eskisi kadar okunuyor. Bunun benden kaynaklandıını düşünerek eskisi kadar yazasım gelmiyor. Sanki insanlara istediği şeyleri veremiyormuşum gibi geliyor. Yani bir blogdan beklenenleri yerine getiremiyorum sanırım. Ama tabi ki yine her gün yazmaya davam ediyorum. Her neyse bugün fırça ile nail art yapamayan arkadaşların  işine yarayacak bir ürün tanıtacağım. Muhtemelen çok azınınz böyle bir ürünle tanışmıştır. Eşimin tatlı hediyesi olan bu kalemlere bir göz atalım öyleyse.

Nail Art Kalemi
Nail art kalemi


Üç tane var bende şu anda bu kalemden. İki taraflı bir ürün. Her iki tarafında hem ojesi hem de kalemi var. Yani tek bir üründe iki oje iki de kalemi var.

Nail art kalemi
Nail art kalemi
 Kalem kısmı bu şekilde.oje haznesini kalem tutar gibi sıktığınız zaman kalem kısmına oje ilerliyor. Ve böylece rahatlıkla çizim yapabiliyorsunuz.


Nail art kalemi
Nail art kalemi

 Oje kısmı da böyle.Kalem kafağını çevirdiğiniz zaman da oje açılıyor. Fırçalı falan baya baya oje.


Nail art kalemi
Nail art kalemi

Burada da uygulanışını görebilirsiniz. Noktalama kalemine de gerek kalmıyor ayrıca. İstediğiniz çizimi yapabiliyorsunuz. İnstagramdaki paylaşımlarımda videosu da var. Hesabıma girip izleyebilirsiniz. Ben memnun kaldım gerçekten. Son derece kullanışı bir ürün. Türkiye'de mevcut. Ama online siparişle happy.com.tr den alabilirsiniz. 

PAYLAŞ

7 yorum:

  1. Canım sana katılıyorum bende aynı senin gibi düşünüyorum yorum vs felmeyince yazasimda gelmiyo:(
    Ojeye bayildim iki islevli olmasi cok guzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla niye boyle oldu son zamanlarda anlamadim gitti. İlla video mu cekmemiz gerekiyor. Neyse oje cek kullanisli tavsiye ediyorum. Optum.

      Sil
  2. benim için faydalı bir bilgi oldu hemen siparişimi vereceğim.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gule gule kullan canim. Bulamazsan bana haber ver link atayim.

      Sil
  3. Gerçekten çok güzel ama benmi atladım nerden aldınız ? Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En altta yazmistim canim. Happy.com.tr den almis esim.

      Sil
  4. Sadece internet üzerinden mi sipariş veriliyor acaba? Çok yeni bir bloggerım ama belki bakarsınız : ojezamani.blogspot.com.tr Cevabınız için şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)