2 Ağustos 2014 Cumartesi




Sevgili Nagehan tarafından mimlendim. Çok teşekkür ediyorum kendisine. Çok tatlı bir bloğu var. Ben de yeni keşfetmiştim zaten onu. Siz de ziyaret etmeyi unutmayın. Mim yazmayı ve okumayı ne kadar sevdiğimi zaten biliyorsunuz. Ben de hiç uzatmadan soru ve cevaplarıma geçmek istiyorum. :)

1- Kitaplığınızdaki en ilginç kitap isimleri hangileridir ?

Soluksuz Kalan Kasaba
Uçurtma Avcısı
Senden Önce Ben

2 - 2014 yılı başından bu yana kaç kitap okudunuz ?

Oğlumun doğumu ve başgösteren sıkıntılar sebebiyle bu sene ne yazık ki 10 adet. :(

3- 2014 yılı için, bu yılın kitabı dediğiniz kitap hangisidir ?

Jojo Moyes/Me Before You (Senden önce ben) Gerçekten çok severek okuduğum ve sonunda ağlamamak için kendimi zor tuttuğum bir eser oldu. 

4- 2014 yılı için ilk defa okudum dediğiniz yazar hangisi ?

Jojo Moyes tabi ki.


5- 2014 yılı için okuma hedefiniz ?

Bu sorunun cevabı kitap okumayı ne kadar istediğimle alakalı. Bu yüzden sayı veremeyeceğim. Çünkü o kadar çok kitap okumak istiyorum ki anlatamam. Resmen açım bu konuda. Kitabın en sürükleyici kısmında bebiş ağlaması bu zamanı o kadar çok etkiliyor ki.

6-Kitap okumak tamam da en az onun kadar sevdiğiniz diğer etkinliğiniz ?

Bloğumda ve diğer sevdiğim bloglarda vakit geçirmek elbet. Makyaj ve moda blogları başta olmak üzere bir çok blog takip ediyorum. Ve hepsinden bir şeyler öğreniyorum. En sevmediğim blog tipi yeni açılmış, iki ay yazılıp kenara atılmış ve bir daha yazarı tarafından uğranmamış muhteşem tasarımlı bloglar bu arada. Tabi burada bloğu değil bloggeri kastediyorum. 

7 - Diğer etkinliği sevme nedeniniz ?

a. Çok şey öğreniyorum.
b. Bana hitap ediyor.
c. Bir sürü arkadaşım oldu, hepsi de kafa kızlar. :)

8 - Blog okurlarından istek, rica, dilek ve temennileriniz ?

Ah evet can alıcı soruya geldik. Benim en çok yakındığım şey yaptığım çekilişlere katılmak için takip eden ve bir daha bloğuma uğramayan kişilerin varlığı. Sadece benim bloğuma değil, hiçbir bloğa uğramayan çekiliş kızlarından bahsediyorum. Bu tamamen canımı sıkıyor. Yazılarım okunduktan sonra da hiç yorum gelmemesi de ayrı bir konu. İnsan takip edildiğini, okunduğunu hissetmek istiyor. Her yazıma gelinip yorum yazılsın, övgüler yağdırılsın da demiyorum. Yapıcı eleştiri ya da öneri de olabilir. Bu konuda galiba ben çok hassasım. 

Bu yayınımı okuyup alt kısma yorum yapan tüm blogger arkadaşlarımı mimliyorum ben de. :))

Görüşmek üzere sevgili okurlarım. :)

PAYLAŞ

5 yorum:

  1. harika bir mim yazısının harika cevaplarıı olmuş bu blogumu beğenmene çok sevindim temennilerimiz hepimizin aynı vallahi ne çok dertlenmişiz o tiplere :) :) çok teşekkür ederim tatlımm benim cevapladığın için..bebişi de seni de kocamaan öptümm :*

    YanıtlaSil
  2. Biliyorum canim. Mutlaka bakacagim :)

    YanıtlaSil
  3. Sizi takip ediyorum hem instagramdan hemde burdan sadece buraya üye olma kısmı can sıkıcı geliyor o yüzden yorum yapma imkanım olamıyor instagramda favorilerimdensiniz yaptıklarınızı görmek içimi açıyor sevgiler... gymk_1903

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)