8 Ağustos 2014 Cuma

Merhaba arkadaşlar.

Bugün bir çamur yani kil maskesi konuk ediyorum bloğuma. Watsons'stan almış ve çok beğenmiştim. Bittikçe alıyordum ama bir süredir nedense kullanmadım. Genellikle eşim severek kullanıyor. Ben galiba bekletmeli maskeleri çok pratik bulmadığım için yanaşmıyorum artık. Ve tabi temizlemesi de ayrı bir dert. Durulama işlemi uzadığında ben gerilmeye başlıyorum. Ama sanırım yavaş yavaş bu tarz kil maskelerini  Bu maskenin benim için bir çok artısı var. Ürünün kendi açıklamasında şöyle yazıyor; Ölü deniz çamurunun doğal mineral katkılarını içeren Superdrug derinlemesine temizleyen kil maskesi cildinizi doğal bir şekilde toksinlerden arındırır ve cildinize mineral kazandırır. Kil bazlı bu maske daha temiz bir cilde kavuşmanıza, cildinizin daha yumuşak ve canlı olmasına yardımcı olur.

Mud Therapy Kil Maskesi
Mud Therapy Kil Maskesi


Gerçekten de ürünün vaadlerinde olduğu gibi benim de cildimi yeniledi ve mineral desteğini sağladı. Ayrıca bu tür kil maskeleri ciltteki gözenekleri kapamada çok iyi iş başarıyor. Ve siyah noktalar! bu ürünler öyle tek kullanımda falan siyah noktaları gidermiyor ki bu maske de öyle. Uzun vadeden bahsediyorum. Yani örneğin 6 ay haftada iki kere maskeyi uygulamak lazım ki siyah noktalarla savaşabilir hale gelsin cilt. Temelin sağlam olsun ki ürünler işe yarayabilsin demek istiyorum.

Kil Maskesi
Mud Therapy Kil Maskesi

Burada gördüğünüz gibi çamur gibi bir şey zaten. Cildinize sürüp 10-15 dakika bekletiyorsunuz. İyice kurumasını bekliyorsunuz Daha sonra konuşmaya başlıyorusunuz. Konuşamadığınızı anladığınız an (kınışımıyırım) yüzünüzü durulayıp iyice kuruluyorsunuz. Zaten cildinize dokunduğunuzda ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Cildiniz yenilenmiş ve taptaze görünecek. Ayrıca ışıltı kazanacak. Ben cildime maske yaptığım günler kapatıcı kullanmıyorum. Cildim yeni yeni nefes almışken onu tekrardan hapsetmek pek doğru gelmiyor. Zaten gerek de görmüyorum o zamanlar. 

Bu maskenin çeşitleri var elbet aloe veralısını hatırlıyorum ancak diğerleri aklıma gelmiyor. Meyveliler vardı galiba bir de. Siz de uygun fiyatlı bir kil maskesi arıyor iseniz bu ürünü tavsiye edebilirim. Ama paraben içerdiği için ben bir daha almayacağım. 

Okuyamayanlar için dünkü yazım; Hem Oje Hem Nail Art Kalemi Olan İlginç Bir Ürün

Bir başka yayında görüşmek dileğiyle. Yorumlarınızı eksik etmeyin. Sevgiler, öpücükler..


PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Bol suyla temizlenmesi gereken bu tarz maskeleri cilt temizleme süngerleriyle temizleyip daha sonra yüzümü duruluyorum.Yoksa hem çok su gidiyor hem de maskeyi yüzden arıtmaya çalışırken iki büklüm olmaktan sırtım ağrıyor :)) Pratiklik için süngerleri tavsiye ederim.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet süngerle temizlemek iyi bir kurtarıcı yöntem :)

      Sil
  2. Canim ben Kuru ve hassas ciltliyim sence kullanmali miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aslında önerirdim ama hassas ise pek yanaşma istersen. Bİir de paraben içeriyor çünkü.

      Sil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)