1 Eylül 2014 Pazartesi

Yaz bitti ve sonbaharın ve bu ayın da tabi ki ilk yayınımda misafirimi konuk ediyorum. Sevgili Mehtap yani Makyajurunlerm bloğunun sahibi bu ay konuğum oldu ve bize en sık yaptığı ve yapmaktan da keyif aldığı tırnak tasarımından bahsetti. Uzun zamandır blog yazıyor. Makyajseverler bloğunu ziyaret edebilirler. Haydi gelin hep beraber neler anlatmış bir bakalım. :)  "Herkese merhaba, 

Daha sonra da yazımı okumak için zaman ayıran tüm arkadaşlara yani sizlere çok teşekkür ediyorum:)

Ben kozmetik ve bakım üzerine yazılar yazıyorum. 
İşten fırsat kaldıkça uygulamalarımı okuyucuyla paylaşıyorum. Her yayınımda garip bir heyecana kapılıyorum:) 
Kozmetik olur da ojeler eksik olur mu? Arada sırada tırnaklarımı havalandırmak için oje sürmediğim günleri saymazsak ojesiz dışarı çıkmıyorum. Bence bu bir bağımlılık:)

Bir blogta gördüğüm simlerle oluşturulmuş bir nail art çalışmasının bir benzerini ben ojelerle yaptım. Tabi bunu da Avon'dan 5 liraya aldığım bir nail art fırçasıyla yaptım. İşte o fırça: 

Avon nail art fırçası

Puantiyeli tırnak


Fırçanın top şeklinde olan ucunu kullandım. Yapacağınız puanları ne kadar büyük istiyorsanız o kadar fazla oje almalısınız. Ama çok da abartmamak gerek, çünkü tırnağınızda, yanına başka puan kabul etmeyen kocaman bir puan görebilirsiniz:)
Fırçanın ucunu ojeye üstten hafifçe değdirdim ve tırnak diplerime irili ufaklı puanlar oluşturdum. Daha sonra sanki bu puanların bir kısmını uçmaya başlamış gibi yukarı doğru dağıttım.


Önce tek renk kullanacaktım ama faklı renk seçeneklerini de görün istedim.



Golden Rose'un numarasını okuyamadığım ojesi:) kırmızı renk oje çok kullanmam. Alırım ve aldığım kırmızı oje bana uzun süre yeter. Bu bekleme sırasında numarası silinmiş malesef.


Yine numarası silinmiş bir Golden Rose ojesi...


Pastelin ojelerini kesinlikle tavsiye ediyorum. Piyasada çok fazla oje var ve çok kaliteli ojeler de var tabiki. Ama 'Ben daha uyfun fiyatlı ve iyi bir oje istiyorum.' diyorsanız Pastel tam size göre. Kuruma süresi kısa. Çıkarması kolay bir oje. Bildiğim kadarıyla içeriğindeki maddeler konusunda da bu fiyattaki ojeler arasında en zararsızı.

Gabrini turuncu oje

Bir gabrini ojesi...

Pastel sarı oje
Yine bir Pastel...

Nyc kırmızı oje

NYC ojelerini de öneririm.

Elenor sarı oje

Bu oje ile ilgili pek bir fikrim yok. Daha önce hediye gelen bir paketin içinden çıkmıştı:)
Rengarenk ve puanli tırnaklarımı umarım beğenmisşinizdir.
Sevgiyle kalın:))"

Siz de misafir yazarım olmak isterseniz bana yazın.

PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Çok güzelolmuş ellerine sağlık,bendede var bu fırça.Şekil yapmayı beceremediğimden ve oje kullanmayı bıraktığım zamandan beri jel eyeliner sürerken kullanıyorum :))

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)