26 Eylül 2014 Cuma

Merhaba yeniden. Biliyorsunuz geçtiğimiz Pazar günü çok sevgili blogger dostlarımla Bursa'da bir etkinlik düzenledik. Detaylarına buradan bakabilirsiniz. EtkinEtkinliğin yorgunluğunu üzerimizden atmışken sponsorlarımızı yazmayı çok da geciktirmek istemedim. 

Etkinliğimiz Bursa Fsm Benzin Kafe'nin terasında gerçekleşti. Ve eğer Bursalıysanız Benzin Kafenin terasında mutlaka bir gün geçirin derim. Sanırım akşamları daha da güzel oluyor. Kış içinse şöminesi bile var. :)

Dilerseniz bu güzel hediyeleri  ve sponsorlarımızı hep beraber gözden geçirelim;

Bu güzel ve leziz pasta bizim #Dost BloggerlarBuluşuyor etkinliğimiz için özel olarak Gülten Butik Pasta tarafından yapıldı. Ellerinize sağlık. :)





Güzel kokulu sabunları ile gönlümüzde taht kuran Soap Ville etkinliğimize destek olan sponsorlarımızdan biriydi. O kadar çok çeşit sabun yollamış ki seçerken bir hayli zorlandık. Hem kokuları hem de özellikleri farklı olan bu sabunları denemek için sabırsızlanıyorum.


Ve işte denizin doğal gücüyle gençleşme sağlayan Dalton Kozmetik de ürünleri ile destek olan firmalarımız arasındaydı. Kendilerinin özenli tavrı için de ayrıca teşekkür ederim.Hediyelerini geciktirmeden yollayarak örnek bir sponsor firma davranışı gösterdiler. Sonsuz teşekkürler.


Ve evet. Etkinliklerin olmazsa olmazı Watson's. O kadar güzel bir paket yollamış ki heimiz mest olduk. Blogger dostu Watson's a teşekkürü bir borç bilirim. Şu renklere bakar mısınız? Rengarenk. İçimizi açtı resmen. 


Sevgili 3egarajmağaza aslında Türkiyede bulamadığımız bir çok ürünü hizmetimize sunuyor. Genellikle instagramda aktif olan bu butik firmaya desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Hiçbir yerde bulamadığımız tırnak tasarım malzemelerinden yollamış bize. Bunlarla o kadar güzel şeyler çıkacak ki. 


Farmasi Kozmetik'in destekleri bitmek bilmiyor arkadaşlar. Neredeyse tüm etkinliklerde görür olduk. Hem instagramda hem de kendi bloglarında bloggerların postlarını da paylaşarak yüreklendiriyorlar. Bu konuda öncelikle koccaman bir teşekkürü hakediyor. Etkinliğimiz için ise çok güzel hediyeler yollamış. Bursa bölge temsilcisi Figen Hanım'a da ayrıca teşekkürler. Onların da bir buluşması varmış ve yanımıza uğrayıp Farmasi'nin bilinmeyen yönlerinden bahsetti bize.


Ve bu cici far magnetini Süslüpangle yapıp yollamış bize. İki adet de yine kendi elleriyle yaptığı degfterlerden yollamış. Ama tabi defterleri görünce gözleri kalp şekline dönen arkadaşlarımızın ellerine sevgiyle teslim ettik. Güle güle kullansınlar. Sevgili Ece ve Beyza. :) Süslüpangle'ye bu şirin hediyeleri için teşekkür ederiz. Kendisine yine instagramdan rahatlıkla ulaşabilirsiniz.



Bake&more da bizi kırmayanlardandı. Bu güzel süslemeleri ve peçeteleri yollamış bize. O kadar makbule geçti ki anlatamam. Sayelerinde harika süslü püslü bir etkinlik gerçekleşti. Balonlar havada uçuştu. :) Kendilerine hem sitelerinden hem de instagram'dan ulaşabilirsiniz. İnstagram: bake&more





Geldik kurabiyelere. Bir blogger olarak böyle şekilli kurabiyeler çok hoşumuza gidiyor. Hele üzerinde İ love my blog yazıyorsa tadından yenmiyor ama yine de yiyemedim ki ben bunu. Bu güzel düşünce ve kurabiyeler için Cookiecups'a şeker tadında teşekkürler yolluyorum. İnstagram'dan @cookiecups yazarak da bulabilirsiniz. 


Dove. Sadece bu isim bile yetiyor şu güzellikleri temsil etmeye. Oldukça güzel paketlenmiş ayrıca. Sunumları için de sonsuz teşekkürler. Bakalım nasıl bir t-shirt tasarımı gelecek benden. :)



Hediye sepeti sevgili Esma'nın etkinliğimiz için tasarladığı logo ile bize bardak altlıkları yapmış. Çok güzel bir anı olarak kalacak hepimizde. Çok çok teşekkürler. İnstagram: @hediyesepeticom



Nashi Argan da bonkör sponsorlarımız arasındaydı. Bizlere 400 TL lik hediye çeki verdiler. Ve istediğimiz ürünleri şeçebildik. Ben saç bakımını çok sevdiğim için bu yağları aldım ve çok da merak ediyorum. Bakalım nasıllar?


Nura Bijuteri bu sevimli takılarıyla hepimizin gönlünü şenlendirdi. Bi de piramit gümüş renkli kutulara koymuş ama ben onu resimleyemedim ne yazık ki. Çok teşekkürler Nura Bijuteri. İnstagram: @nura_bijuteri


Ah blog ismim canım benim seni ben pek çok severim. Kurabiyenin üzerine de ne de yakışırmış. Aman aman. :)) Bu şeker mi şeker kurabiyeler Hayal Dünyam Pasta Ve Kurabiye den. İnstagram: @hayaldunyampastavekurabiye


Sevgili Özlem Sabun bir düzine kozmetikçiye yapabileceği en uyumlu sabunları yapmış. Pembiş dudak ve kırmızı oje. Bunlar banyomuz için değil tuvalet masamız için bir dekor oldu bile şimdiden. Çok teşekkürler. Mis kokulu teşekkür Özlem'e. İnstagram: @ozlemsabun


Palladio Beauty bu renk verici balmları ile etkinliğimize destek verenler arasındaydı. Tüm ürünler detaylarıyla tabi ki bloğumda olacak. 


Dermadolin bize dörder tane ürün yollamış. Bonkör davranışları için çok teşekkür ederiz. Merakla denenmek için bekleniyorlar elbette. :)


Uneller de günümüzü leziz yapan sponsorlarımızdan. Çok teşekkürler. Afiyetle yedik. 


Lotus Kitap hepimize birer kitap yollamış. Herkes kendi kitabını seçti. Teşekkür ederiz. 


Splat. Dişlerimize iyi bakmamız için bize sponsor oldu. O kadar çok çeşitte macun ve ürün var ki. Şaşkınlığımı gizleyemedim. Naneli sıradan macunlara bir süre elveda. Ben daha kullanmadım. Bakalım ne kadar etkili. Ama çok sevildiği kesin. 


Bargello Parfümeri. Bize harika hediyeler yollamış. Mngolu oda kokuma aşığım. Çok teşekkürler.


Ve ve ve sevgili Kalp-şekerimiz Esma'mızın tasarlayıp emek verdiği şepşeker tabelalarımız. Teşekkürler Esma'cım. 


Bu karizmatik şişeli şampuan Hc Hair Care'den. Çok teşekkürler. 


Başak organik de etkinliğimize destek olanlardandı.


Selin bize harika bir sepet yollamış. İçinde yok yok. Çok teşekkürler. 

Doa Kozmetik'e çok teşekkürler. Taşınma arifesinde olmalarına rağmen desteklerini esirgemediler. En güzel ürünlerinden yollamış bize. tabi bana göre en güzel ürünler. :) 


Otacı Bitkisel. Mis kokulu sabunları ve onlarca deneme testerlardan yollamış bize. Sabun missler gibi kokuyor benden demesi.


Bebak en sevdiğim sütünden ve yeni çıkan zeytinyağı serisinden bir krem yollamış. Çok teşekkürler. 


Cyrene hep merak ettiğim ama bir türlü denk gelip de alamadığım yüz ve makyaj temizleme suyundan yollamış herbirimize. Teşekkürler.


The Body Shop hem etkinliğimize uğradı yeni çıkan argan serisinden bahsetti hem de bu güzel hediyeleri bıraktı bize. Çok teşekkürler.


Sponsorlarımızın ürünlerini bloğımda zamanı gelince teker teker yorumlayacağım. Yazıyı sonuna kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim. 
Sponsorlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Yorucu bir yazı oldu emeklerimiz karşılığını buldu. Çok mutluyum o yüzden. Şimdi huzurlu bir dinlenmeyi hakettim. :)

Tekrar görüşmek dileğiyle.





PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)