3 Eylül 2014 Çarşamba

Merhaba Onyüzmilyonoje okurları.

Aslında bugün Wet'n Wild Confort Zone far paletinin yorumlarını yazacaktım ama bugün bu paletle yaptığım makyajı paylaşmayı daha anlamlı buldum. Ayrı bir post halinde hatta belki de yarın, palet hakkındaki detaylı yorumlarını paylaşacağım.

Önce far paletimizi bir hatırlayalım. Bu palet neredeyse yok satıyor. Hiçbir gittiğimde bulamadım. Sağolsun sevgili arkadaşım incili makyaj imdadıma yetişti. Ben demeden bana da bir tane kapıvermiş.

Wet n Wild Confort Zone
Wet n Wild Confort Zone 

Makyajın ayrıntılarını merak ediyorsanız yazının devamına geçebilirsiniz.



Günlük göz makyajı örneği

Makyajı Nasıl Yaptım?

Bu makyaj daha çok günlük makyaj örneği gibi aslında. Oldukça sade ve şık duruyor. Pastel far bazını göz kapaklarıma, kaşımın altında kalan kısma ve göz altlarıma sürdüm ve elimle yaydım. Makyajın çok altlara taşmaması için gözümün kenarına bant yapıştırdım. Burada palette sol üstteki browbone'yi tüm göz kapağıma ve kaşımın altına sürdüm. Daha sonra Flormar'ın far fırçası ile palette sağ üstteki browbone farından bolca göz kapağıma uyguladım. Ardından da sağ dan üçüncü sıradaki crease farından biraz alarak gölgelememi yaptım. Ardından farları iyice karıştırdım. Göz kalemi kullandım burada. Flormar'ın siyah değil de gri bir kalemi var. Onu yarım uyguladım.Yine sağdaki browboneden göz kapaklarımın üstünde boşlukta kalan kısma ince bir çizgi halinde sürdüm. Kirpiklerimi kıvırdım ve Elite Kozmetik maskarasından uyguladım. Ve son olarak yine açık renkli browbone farı ile aydınlatmalarımı yaptım. Kaşımın hemen altına ve göz pınarlarıma sürdüm.

Bu benim ilk göz makyaj yazım. Umarım beğenmişsinizdir. Çok pratik ama oldukça güzel duruyor. Hatta tam olarak fotoğraflayamıyorum bile. Biliyorsunuz göz makyajlarını gerçek renkleriyle fotoğraflamak oldukça zor. Ben far dışında diğer kullandığım ürünleri sadece isim olarak verdim. Zira genel olarak bilinen ürünler.

Bu makyaj 10 dakikamı aldı arkadaşlar. Tabi bu far paleti ile neler yapılır neler. İlerleyen zamanlarda hepsini paylaşacağım. Tekrar görüşmek dileğiyle.

Nail art seven ama okuyamayanlar için; dünkü yazım.


PAYLAŞ

10 yorum:

  1. Güle güle kullan canım. Makyajın harika olmuş

    YanıtlaSil
  2. Gercekten cok hos bi makyaj olmus canim ,ben de yeni kavustum comfort zone paletme yazisini yaknda yazicam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi bakalim bekliyorum senin yazini da merakla. Tesekkurler bu arada :)

      Sil
  3. çok yakışmış göz rengine bayıldım:)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba ben de makyajı çok beğendim, en sevdiğim renkler...

    YanıtlaSil
  5. çok hoş olmuş makyajın bende yaptığım göz makyajlarını resimlemek istiyorum ama bir türlü düzgün resim çekemiyorum.Ya karanlık çıkıyor ya da gerçekte olduğu gibi gözükmüyor bu işin bir sırrı varmı sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim ben sana nasil cekim yaptigimi anlatiyim. Ben samsung s4ile cekiyorum. Mutlaka gunduz cekimi olmali. Salonda bol isik alan yer camin Onu. Camin onune gecip isigi arkaya alacak sekilde telefonu tutup cekiyorum. Daha sonra pixlr expres programiyla telden editliyorum fotoyu. Net cekmek icin de makinayi sabit tutmak gerek. Umarim faydam dokunur.

      Sil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)