16 Eylül 2014 Salı

Merhabalar. Yeniden birlikteyiz. Ve yine bir makyaj malzemesi ile karşınızdayım.

Biliyorsunuz bu tarz nude tonlardaki göz kalemleri gözleri olduğundan büyük gösteriyor. Bir çok kişi tarafından denendi ve onaylandı. Göz içine sürülen bu kalemlerden bügün Pastel Matte Eyeliner 334 numarayı yorumlayacağım size. Önceleri beyaz göz kalemi ile başlayan bu gözü büyük gösterme furyası daha sonraları nude tonlardaki göz kalemleri kullanılarak farklı bir boyuta ulaştı. Beyaz kalemden kaçınılmasının sebebi ise gözde daha doğal bir görünüm arayışıydı. Göz içi kalemi ten rengine ne kadar yakın ise görüntü o kadar doğal duruyor. Ve zamanla da bu uygulamayı bilen herkes nude tonları kullanmaya başladı. Artık beyaz kalem kullananları göremez olduk. 

Burada göz kaleminin görünüşünü görüyoruz.
Göz içi kalemi Pastel Matte Eyeliner 334
Pastel Matte Eyeliner 334


Mat oluşu ayrıca bir artı benim için çünkü gözümüzün içinde parlayan bir kalem istediğimiz o doğal görüntüyü yakalayamamıza sebep oluyor. Aynı zamanda kolayca sürülüyor ve yapısı yumuşak. Ama öyle sürünce ucu kırılanlardan veya eriyenlerden kesinlikle değil. Ben bu kalemi çok sevdim. Aslında amacım Rimmel London'un şu meşhur göz içi kalemini almaktı. Ancak Watson's ta kalmamıştı. Ben de bunu aldım ve hiç pişman olmadım.

Pastel Matte Eyeliner 334
Pastel Matte Eyeliner 334

Burada ise gözümün içine uyguladım. Gayet doğal ve hoş durduğunu düşünüyorum.
Pastel Matte Eyeliner 334
Pastel Matte Eyeliner 334


 Burada da elimin iç kısmına uyguladım. Rengi ten rengine oldukça yakın. Zaten bizim istediğimiz de bu.
Pastel Matte Eyeliner 334

Bu tarz kalemlerden bir çok markada mevcut aslında ancak uygun fiyatlı bir göz içi kalemi arıyor iseniz Pastel Matte Eyeliner ı kesinlikle ve şiddetle öneririm. Fiyatı 12,00 TL civarında. Watson's mağazalarında kolaylıkla bulabilirsiniz. Ben oldukça memnun kaldım. Özellikle yorgun ve uykusuz zamanlarımda kısılan gözlerimi iri göstermede harika işler çıkarıyor. 

Hele hele göz yapınız küçük ve gerideyse gözlerinizi ön plana çıkarmak istiyorsanız. böyle ürünler sürmeden makyaj yapmayı tercih etmeyin derim.

Ulric De Varens Parfüm çekilişim devam ediyor. Katılmak için TIKLAYIN.

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)