22 Ekim 2014 Çarşamba

Herkese merhaba.

Farmasi argan yağlı kafeinli el kremini yorumluyorum sizler için bugün. Ben bu kremi yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve yorum yapabilecek kıvama geldiğimi düşünüyorum. El kremlerini sıkça kullanan biriyim. Yani sıklıkla ihtiyaç duyuyorum diyebilirim. Farklı markaların ürünlerini denemek de benim için ayrı bir keyif. Çünkü her ürünün özelliği farklı. 

Farmasi ürünlerini genel olarak seviyorum. Makyaj malzemerinde yeterince kendini kanıtlamış bir marka. Özellikle rujlarına bayılıyorum. Bakım ürünlerini ise yeni kullanmaya başladım. Daha önce aynısefa yağı kremini yorumlamıştım.


Farmasi Arganoil El Kremi
Farmasi Arganoil El Kremi


Bu ürün Farmasi Laboratuvarlarında pürüssüz bir cilt için özel olarak geliştirilmiş. Fas'ın mucizevi yağı diye tabir edilen argan yağını içeriyor. Paraben içermiyor. Argan yağı, cildi erken yaşlanmaya karşı koyarak kırışıklıkların oluşumunu yavaşlatıyor. Ve vücudumuzda en erken yaşlanan bölgemiz ellerimiz.

İçeriğini merak edenler için arka kısmını da görsellere koydum.

Farmasi Arganoil El Kremi
Farmasi Arganoil El Kremi


Ürün kafein içeriyor. Kafein cilde sağlık kazandırarak selülit yapısını önlemede ve oluşmasını engellemede oldukça etkin.

Farmasi Arganoil El Kremi
Farmasi Arganoil El Kremi

Kıvamı aşırı yoğun değil. Ancak öyle şıp şıp da damlayacak kadar akışkan değil. Yüzeysel bir nemlendirme asla tarzı değil bu ürünün. Cilde iyi nüfus ediyor ve ellerin uzun süre nemli kalmasını sağlıyor. Ben oldukça memnun kaldım diyebilirim.

Krem 75 ml lik tüplerde bulunuyor.

Ürünle ilgili bilgi almak için

Farmasi internet sitesi veya
Farmasi Facebook sayfası nı züyaret edip iletişime geçebilirsiniz.

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)