7 Ekim 2014 Salı

Merhabalar!

Flormar'ın yepyeni makyaj koleksiyonu Pin-up'ı bilmeyeniniz yoktur herhalde. Sosyal medyada o kadar çok paylaşıldı ki birçok blogger arkadaşım bu seri ile yaptığı makyajı ve ayrıntılarını paylaştı. Ben de bugün size bu ürünlerle yaptığım makyajı anlatmak istedim. Ben bu koleksiyondan oldukça memnun kaldım. Alternatif ürünlerin yanı sıra sürekli kullandığım ürünler de makyaj masama eklenmiş oldu. 

Makyaj serisi genel olarak bu fotoğraftaki gibi. Tabi ruj ve maskaraların daha çok çeşitleri mevcut.



Flormar Pin-up Makyaj Koleksiyonu
Flormar Pin-up Makyaj Koleksiyonu

Makyajıma gelecek olursak; Ben bu makyajı Dost Bloggerlar Buluşuyor etkinliğimize özel yapmıştım. Tabi o günden bu yana devamlı olarak kullandığım krem allık, aydınlatıcı, ruj ve rimelleri anlatmak için başka yayınlar ekleyeceğim bloğuma.
Şimdi genel bir bakış atmış olacağız sadece.




Cildimi güzelce temizledikten sonra nemlendirerek makyaja hazır hale getirdim. Daha sonra İnvisible Pores ile kapatma işlemi yaptım. Ardından göz makyajıma geçtim. Hiç far kullanmadım. Sadece maskara ve eyeliner var. Maskara olarak Too Volume Maskaranın Too blue sunu kullandım. Eyeliner olarak Miracle Pen Slim Touch 002 kalemini uyguladım. Allık olarak ise o meşhur krem allık olan Smooth'n Blush light coral kullandım.





Dudaklarıma ise fotoğrafta gördüğünüz iki ruju karıştırdım. Çünkü allığımdaki o şeftali tonunu yakalamak istemiştim. Burada çok iyi fotoğraflayamasam da istediğimi elde ettim aslında.  Lip primer uyguladıktan sonra ilk önce Delicious Lipstick Stylo Ds13 sürdüm ve üzerine Ds10 rujunu uyguladım. Ds13 tam bir soğuk pembe. Ds 10 ise tam bi turuncu. İkisinin karışımından harika bir şeftali tonu elde ettim.

Ve aydınlatıcıyı yani Radiant Pink Skin Haightligher ı unutmayalım. Elmacık kemiklerime de belirginleştirmek ve ışıltılı bir yüz elde etmek için kullandım ve harika sonuç aldım.



Ve evet etkinlikteki genel görünüşüm bu şekilde oldu. Ben makyajımı ve görüntümü sevdim. Zaten o gün ayrıca bi mutluydum. Bu da yansıdı sanırım gülümsememe. :)

Ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için Flormar'ın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sevgiler.


PAYLAŞ

2 yorum:

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)