20 Ekim 2014 Pazartesi

Ben bu tatlış şişeli ojeleri her yerde görüyordum. Ancak bir türlü nereden temin edlilir kaynağını bulamadım. Sonra tesadüfen Kompedan diye bir mağazaya girdim. Ve her zamanki gibi ojelerin olduğu kısma yöneldim. Bir de ne göreyim miniş eva rose paris ojeler rengarenk karşımda duruyordu. Hemen denedim bir kaç tanesini ancak şişeleri çok küçük olduğu için ve tabi sepette durdukları için herkes denemiş ve kapaklarını tam kapatmadan tekrar sepete atmışlar.Böyle olunca çoğunun içi kurumuş ya da içindeki oje bitmek üzereydi. İşe yarar ve kullanışlı bir tek bu rengini bulabildim.

Eva Rose Paris nail polish
Eva Rose Paris yeşil oje


Eva Rose Paris oje
Eva Rose Paris oje


Ben bu ojeyi çok sevdim. Neden diyecek olursanız. Kuruması bir kere hızlı. Kokusu ağır değil. ve renkler accayip opak. Yani kalıbından büyük performansa sahip. Ayrıca tam çantada taşımalık. 
Ve şişeleri evet o şişeler onları meşhur etti zaten. Sosyal medyada paylaşıldıkça daha çok beğenildi. Ancak şu an her yerde yok. Ben kompedan mağazasından buldum ama başka nerede satılır ya da başka bir yerde satılır mı bilmiyorum. Sanırım yok. Çünkü olsaydı illa birisi paylaşırdı. 
Bu üzücü tabi çünkü o Mağaza bana oldukça uzak ve ters bi yerde. Yani yenilerini getirin dedim ama bir daha ne zaman giderim bilmiyorum. 

Eva Rose Paris yeşil oje
Eva Rose Paris yeşil oje

Renk tam kışlık. Yani kışa ve sonbahara yakışan bir tavrı var. Siz de bu ojeleri merak ediyorsanız Kompedan mağazasına uğramayı unutmayın. :)

Kompedan aslında bir iç giyim mağazası. Ve online sitelerinde ojeyi göremedim. Sanırım mağazadan direk gidip almak gerekiyor. Fiyatı: 1,00 TL

Eva Rose Paris ojelere beş üzerinden puan verdim;

1. Kuruma:4
2. Opaklık: 5
3. Kalıcılık: 5
4. Parlaklık: 3

Son olarak bir daha alır mıyım? Kesinlikle EVET. :)

PAYLAŞ

11 yorum:

  1. Ya ben de aynı markanın lila rengini almıştım ama benim aldığım oje hem çok geç kurumuştu hem de çok çabuk soyulmuştu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa canım fırçaların kapakları biraz zor kaanıyo ve bozulabiliyo standda çok deneniyor ya. Ondan olabilir. Bir de top coat sürmediğin sürece çoğu ojede soyulma sıkıntısı var.

      Sil
    2. Evet, doğru diyorsun. Ben de stanttan almıştım ve çoğu denenmişti, o yüzden olabilir. Ya bu top coat olayı da sırf satılsın diye çıkarılmış bir şey. Ben hatırlıyorum gençken bir oje sürerdik, bir hafta çıkmazdı tırnağımızdan. Sırf bu ürünü satmak için ojeleri dayanıksız yapıyorlar bence, alçak pazarlamacılar :D

      Sil
  2. açıkçası yorumlarını okurken çok şaşırdım ben bu markanın bu şirin ojelerini bizim orda japon pazarı (1milyonlukçu) denilen yerlerde görüyordum hep senin dediğin stant olayı orda da yasanmıştı.bir açıp koklayayım dedim ama çok çok ağır bir koku ve bu benim için büyük bir eksi oldu almadan çıktım.
    bir çok kişide yazdığı üzere herkes kokusundan şikayetçi aslında ve içindeki kimyasallardan da o şekilde.seni ojee konusunda takip ettiğim ve çok begendiğim için ilk cümlemde şaşırdım dedim yanlış anlama güle güle kullan yıne de ama renk hakıketen güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım merhaba. Benim oje kokusuna biraz bağışıklığım olmuş sanırım bunu çoğu kişiden duydum. Çünkü çok fazla oje kullanıyorum ve bana kokmuyorlar o kadar. Bu konuda yanıltıcı olduysam özür dilerim. Kokuyorsa da bana kokmuyor ama bundan sonra yorumlarımı ona göre yapacağım. Yorumun için çok teşekkür ederim.

      Sil
  3. ayy kompedanda varsa yaşasın hemen bakarım Kadıköyde var çünkü bu mağaza..

    YanıtlaSil
  4. arkadaşlar daha önce bu ojeyi basit bişey sanıp fıstık yeşilini almıştım ve sırf telefon kılıfıma tasarım, boyama için almıştım :D oje garip bi şekilde hemen kuruması dikkatimi çekti, tırnağıma denedim, yaklaşık 1 dk sonra tırnağımı ovalasam bile bişey olmuyor o derece çabuk kuruma özelliğine sahip. son gördüğümde de pudra pembesini aldım ve hatta ucuz diye beğendiğim bi renk rujunu ve rimelini bile aldım (bunu niye diyorum kokusu) ürünlerde frutti ağırlıklı bi koku kullanıyorlar yani oje kokusu konusunda da haklısınız gülşah hanım gayette kalıcı bi oje. şu anda firmasını araştırıyordum burada buldum kendimi umarım firmasını bulurum bu tarz ürünleri kaybetmemek lazım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla benim de beklentilerimden fazla çıktı bu ürün.

      Sil
  5. www.bijuteri.net sitesinde bu ojeler uygun fiyatlı olarak satılmakta.

    YanıtlaSil
  6. Hadim marketlerde de satılıyo istanbulda hadim vardır yani yaşamadığım için bilmiyorum ben eskişehirde hadim marketlerde bulabbiliyorum.elinde 5 rengi var diğer renklerini alıcam. çok güzeller. favori ojelerim :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)