6 Kasım 2014 Perşembe

Giymediğiniz, hoşunuza gitmeyen kıyafeyleri atmadan önce bir kez daha düşünün. Hiç sevmediğiniz bir kıyafet pekala başka işinizi görebilir veya şık bir giysi haline dönüşebilir. Her şey sizin yaratıcılığınıza ve el becerinize kalmış. Zamanla böyle işler yapa yapa aklınıza daha değişik yöntemler gelecektir. Ben bir kaç tane örnek sundum. Ve hepsi de gayet basit. Herkesin uygulayabileceği türden yenilikler.

İlk olarak yakasını sevmediğiniz bluzleri bu şekilde yakalarını keserek yazlık ve şık bir kıyafete dönüştürebilirsiniz. Ancak kestikten sonra kenarlarını dikerek pekiştirmeyi unutmayın.





Bu kış çizmelerimizin içine giyebileceğimiz bu çoraplar moda. Tozluk gibi bir şey aslında tam çorap değil. Sevmediğiniz kazakların kollarını keserek kendinize harika bot çorapları yapabilirsiniz. 


Son olarak da kotlarımız var. Giymediğimiz bir sürü kot oliyor kimi zaman evimizde. Ve hiçbirini de atamıyoruz nedense. Kotların bacak kısımlarını istediğiniz uzunlukta keserek kendinize kot şort yapabilirsiniz. Ve hatta bu şotların arka ceplerini yine giymediğiniz giysilerin kumaşlarından dikerek tarz yaratabilirsiniz.


Benim için bu bir yazı dizisi gibi bir şey olacak. Yani devamı gelecek. Bunlar ilk örneklerdi. Böyle yazılar hoşunuza gidiyor mu bilmiyorum ama yorum yaparsanız sevinirim. Giymediğimiz kıyafetleri değerlendirmek benim oldukça ilgi alanım. Çünkü giymediğim ve ne sebeple aldığımı hatırlamadığım bir sürü kıyafetim var. Ve hatta çoğunu da verdim ya da attım. Artık atmıyorum. Bakalım neler çıkacak. :)

PAYLAŞ

3 yorum:

  1. bluz fikrini beğendim :)

    YanıtlaSil
  2. bluz çok şık duruyor çok beğendim, şu fotoğrafın ortasındaki arkası dantel motifli koyu renk şorta dönüşmüş şeye ise tek kelime ile aşık oldum!!! Muhteşem duruyor, bunu mutlaka yapmalıyım :)

    YanıtlaSil
  3. Sort cep detayları cok hos gercekten... bugun bır kotumu rende ile rendeletecekken parçaladım sort yoluna gitmeye hazır cep detayları güzel oldu bana :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)