11 Kasım 2014 Salı

Giymediğiniz kıyafetleri değerlendirelim yazı dizisinin ikinci kısmı ile sizlerleyim. Burada ilk fotoğrafta kot pantolon eskitme yöntemi var. Pantolonlarınızı eskitmek için rendeleyebilirsiniz. Ne kadar eskiteceğiniz ya da yırtacağınız size kalmış. Bu sene diz kısımları tamamen yırtmak moda idi. İnstagramda çoğu profilde görmüştüm. 

Kot nasıl eskitilir
Kot eskitme yöntemi
İkinci örnek o kadar basit ki. Giymediğiniz askılı bluzleri bu şekilde kesip biçerek daha iddialı hale getirebilirsiniz. Kestiğiniz kısımların kenarlarını dikebilir ya da o şekilde bırakabilrisiniz. 

Büstiyer yapımı
Büstiyer yapımı

Sonuncusu çok bilinen bir şey aslında. Eşinizin veya size büyük gelen tişörtlerden elbise ya da tunik yapabilirsiniz. Tabi buradaki örnek kızımız baya bi çırpı bacaklı bir kızcağız. Siz kendi yapınıza uygun daha büyükçe bir tişörtü kullanabilirsiniz. Tabi bir de tişörtün boyun kısmının biraz esnek ve geniş olması gerekiyor. 

Tişörtten elbise yapımı
Tişörtten elbise yapımı
Beğendiyseniz ya da işe yarar bulduysanız. Giymediğimiz kıyafetleri değerlendirelim etiketine uğrayıp diğer yazılarımı takip edebilirsiniz.

PAYLAŞ

1 yorum:

  1. Elimin ayarı olmadığından pantolonumu baya rendeleyerek genişce bir yırtıkcık oldu :) elbise yapımına bayıldım fakat cok faydalı oldu bana :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)