5 Ocak 2015 Pazartesi

2014'e damgasını vuran ombre modası önce saçlarda başladı daha sonra makyaj, giysi ve aksesuarlarda da kendini gösterdi. Ve herkes tarafından çok sevildi. Özellikle ombre saç modelleri 2015'te de esintisini sürdürecek. Şimdi size farklı yöntemlerle ombre dudak nasıl yapılır? ombre dudak nedir? ondan bahsetmek istiyorum.

1. Yöntem;

Ombre dudak yapmak için en kolay ve vakit almayacak yöntemlerden biri olan bu yöntemin baş kahramanları dudak kalemi ve renksiz lip glosslar. Yani parlatıcılar. Dudağınızın kenarlarına dudak kalemi sürdükten sonra içlere doğru da hafif hafif sürmek gerekiyor. Daha sonra parmak yardımıyla dıştan içe doğru dudak kalemini dağıtmak gerekiyor. Ardından parlatıcımızı tüm dudağımıza sürüp işlemi tamamlayabiliriz.

Ombre dudak nasıl yapılır?
Ombre dudak nasıl yapılır?


2. Yöntem;

Aynı tonlarda bir koyu bir de açık ruju alıp dudağımızın kenar kısımlarına koyu ruju sürüp içlere ise açık rank ruju sürerek dudak fırçası yardımıyla hafifçe dağıtarak ombre dudak yapabiliriz. Üzerine isteğe göre parlatıcı sürülebilir.

Ombre dudak nasıl yapılır?
Ombre dudak nasıl yapılır?

3. Yöntem;

Kapatıcı veya açık renk dudak kalemi ve parlatıcı kullanılarak ombre dudak yapılabilir. Dudakların orta kısımlarına kapatıcı sürdükten sonra parmaklarımızla dağıtmamız gerek. Daha sonra parlatıcımızı uygulayarak doğal görünümlü ombre dudaklara sahip olabiliriz. 

Ombre dudak nasıl yapılır?
Ombre dudak nasıl yapılır?

Dudaklara uygulanan ombre işlemleri ayrıca onları çok daha dolgun gösterecektir. Ben özellikle ilk yöntemi sıklıkla uygularım. Dudaklarım oldukça ince olduğu için sevdiğim bir uygulamadır omre uygulaması. Tek ruj sürmek yerine ombre uygulanmış dudaklar hem daha hoş hem de daha dolgun duruyor.

Siz de bu yöntemleri kullanarak dudaklarınıza ombre yapabilirsiniz.

Sevgiler.  

Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.




PAYLAŞ

7 yorum:

  1. Aslında çok kolaymış, ben hep daha zor olduğunu düşünmüştüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kolay gerçekten. hele ilk yöntemi deneyebilirsin.

      Sil
  2. birde vaktim olsada yapsam gece 11 de vakit oluyor o saatte ne ne yapayım makyajı diyorum ama en kısa zamanda deneyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım uygulayabilme şansın olur. sevgiler. :)

      Sil
  3. Merhaba iade-i ziyarete geldim :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba canım gerçekten harika bir uygulama... görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  5. Aaa, onun adı ombre miymiş :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)