4 Kasım 2014 Salı

Vücut kremlerini çok seviyorum. Her duştan sonra da mutlaka kullanırım. Çünkü nemli tan üzerine krem uyguladığınız zaman o nemi vücutta tutuyor ve cildiniz nemli kalıyor. Bu yüzden duştan sonra mutlaka kremlenin. Bugün Bodyville vücut kremini yorumlayacağım sizler için. Evet benim vanilya kokusuna olan aşkım büyük ancak gül kokusuna karşı da boş değilim. O da bana yeşillenmiyor değil. Her yerde karşıma çıkıyor. 
Yalnız gül kokusu bir süre sonra bozuluyor. Yani sanırım bu kremi o yüzden çabuk bitirmek gerekiyor. Ben de öyle yapıyorum zaten. Önce bu kremi bitireceğim diye kafama koydum.


Bu kremi severek kullandığımı söyleyebilirim. Cildinize sürdüğünüz zaman cilt üzerinde cılk bir etki bırakmıyor. Hemen emiliyor ve cildi yumuşacık yapıyor. 





Bodyville Villegrup'un bir türevi diyebiliriz. Sabun grubu da soapville diye geçer mesela.  Bodyville vücut kremleri içerisinde bulunan avakado ve aleo vera yağı ile cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korurken ona kaybettiği nemi geri kazandırmış olacaksınız. Elma, gül, greyfurt lavanta, kavun olmak üzere 5 farklı çeşit bitki ve meyve özleriyle pürüzsüz bir hal alacak cildiniz aynı zamanda güzel ve enfes bir kokuya sahip olacaktır.


İçeriğini merak edenlere gelsin;



Burada ise diğer seçeneklerini görebilirsiniz.



Banyo tuzları da harika görünüyor.  :) Kavunlusunu çok merak ettim valla. 

Ürünü satın almak ya da incelemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz;


PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Çok hoş görünüyor, denemek isterim doğrusu :)

    YanıtlaSil
  2. ben oriflameden eclat kullanıyorum senelerdir onun kokusuna ölürüm ben ölürüm. ama bundan da denemek isterdim. yazı için teşekkürler

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)