24 Aralık 2014 Çarşamba

Herkese yeniden merhaba. İki günde bir oje süren bir kadın olarak tırnak ve tırnak eti bakımıma özen göstermeliyim. Bu bir zorunluluk değil. Hem bir ihtiyaç hem de hobi benim için. Daha doğrusu oje sanatımın geleceği için tırnak ve tırnak etlerimin bakımı büyük önem taşıyor benim için. Oje sürmeseniz bile sizin için de öyle omalı. Çünkü bakımsız tırnaklar bir kadına hiç yakışmıyor ne yazık ki.

Bugün sizlere Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream den bahsetmek istiyorum. Yani Limon özlü tırnak eti bakım kreminden. 



Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream
Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream


Tırnak etlerim her gün sürdüğüm ojelerle biraz daha sertleşiyor. Dolayısıyla bakımını iyi yapmak durumundayım. Peki bu bakımı nasıl yapabiliriz. Evet limonla ya da zeytin yağı ile ovabiliriz. Ama elimizin altında her zaman kullanabileceğimiz bir ürün olmalı. O da kesinlikle bu üründür. Ben çok severek kullanıyorum. Zaten harika bir kokusu var. Limon kokusunu sevmeyen yoktur herhalde. Kokladığınız veya sürdüğünüz zaman harika bir koku veriyor. Yanıbaşınızda limon varmışş gibi uzun süre de yitirmiyor bu kokuyu. 


Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream
Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream


Çantaya atıp çıkmalık bir ürün. Yanınızda limon ve zeytinyağını taşıyamazsınız belki ama bu ürünü istediğiniz her yere götürebilirsiniz. Tercihen oje ve herhangi bir ürün yokken kullanılmalı ama ben oje varken de kullanıyorum. Ojeyi taşırmadan sürebiliyorsanız siz de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yine de daha etkili bir sonuç için tırnağınızda oje yokken bir miktar alarak tırnak ve tırnak etlerinize ovarak yedirin. 
Tırnaklarınızı sertleştirip bakımını yapacak. Soyulmaları önleyecek, tırnak etlerinizi yumuşatıp mükemmel tırnaklara kavuşmanızı sağlayacak bir ürün. 

Bendeki 8,5 g lık. Annem hediye etmişti. Fiyatını bilmiyorum ama 15 g lığının
 Fiyatı 34  TL civarı. Hemen hemen her kozmetik mağazasında var. Tavsiye ediyorum. Özellikle çocuklu arkadaşlarım. Elleri sudan çıkmayan arkadaşlarım kısa sürede tırnak bakımınızı yapmak isterseniz bu ürün tam size göre. 

Sizin kullandığınız tırnak ve tırnak eti bakım ürünleri neler?

Bayanlili.com swarovski taşlı gümüş kolye çekilişi için tıklayınız.

Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.




PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)