30 Aralık 2014 Salı

Tüm kadınların muzdarip olduğu bir konu istenmeyen tüyler. Sürekli çıkıyorlar. Durduramıyoruz. Ağda, lazer ya da epileydi ile alıyoruz. Ancak ağda ve epileydi acı veriyor. Lazer pahalı ve zahmetli bir iş. Hal böyle olunca da doğal yöntem arayışına giriyor insan. İstenmeyen tüylerden kurtulmanın yolu var. Bugün sizlere benim de daha önceden denemiş olduğum istenmeyen tüyler için kalıcı çözüm yöntemini aktarmak istiyorum. Biliyorsunuz limon her derde deva. Limon ile tüylerimizden kurtulabilr miyiz peki? Belki hepsinden kurtulamayız ama kıl köklerinin körelmesini sağlayabiliriz.


Doğal Yöntemle İstenmeyen Tüylerden Kurtulun!
Doğal Yöntemle İstenmeyen Tüylerden Kurtulun!



Peki limonu nasıl uyguulayacağız?

llk önce o bölgedeki kılları kökünden olacak şekilde alıyoruz. Bunun sebebi limon ihtivasının kıl köklerine kadar ulaşabilmesini sağlamak. Kılları kökünden almadığımız zaman gözenek kapalı olacağından limon köklere kadar ulaşamayacak. Bu da istediğimiz sonucu fazlasıyla etkileyecek. 
Daha sona bir limonu ikiye bölüyoruz. Ve tüylerin alındığı bölgeye sürüyoruz limonu. Evet biraz can yakıyor. Ama tüyleri azalttığı kesin. Kıl köklerini de köreltiyor böylelikle. Yalnızca kılların alındığı ilk gün uygulayın. Tüylerinizi aldığınızda her seferinde bu yöntemi uyguladığınız taktirede tüylerinizde incelme baş gösterecek. Ve zamanla dökülecek. Ama bu sanıyorum uzun bir süre sonra gerçekleşiyor. Yani hemen bir sonuç beklememek gerekiyor. Limon aynı zamanda iyi bir renk açıcı olduğu için koltuk altı kararmalarına da iyi gelecektir.

Sevgiler.

Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.


PAYLAŞ

6 yorum:

  1. çok kişiden duyduğum bir yöntem.Devamlı denemek sonucu izlemek gerek ;) teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar, peki ne kadar süre bekletip yıkamak gerekiyor? Ayrıca tuzla limon suyunu karıştırıp o bölgeye masaj yapın diye okumuştum biryerlerde, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kere sürüp on dakika kadar bekletilmesi yeterli. Evet tuz da etkili yakımda ancak bu sefer cilt tahrişi daha fazla olabilir. Bu yüzden sadece limon yeterli diye düşünüyorum.

      Sil
  3. Bu yıl iyiliklerin, güzelliklerin yılı olsun. Mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  4. Hmm, koltuk altı renk değişimi yaşayan arkadaşlarım var, gerçekten işe yarıyorsa süper. Teşekkürler, mutlu yıllar... :)

    YanıtlaSil
  5. Ağda koltuk altı rengini koyultuyor denenebilir bir tarif bu.Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)