9 Aralık 2014 Salı

Yeniden merhaba. Her kadının temel sorunlarından biri saçların uzamamasıdır. Saçlar uzamayınca da uçlarından kırıldığı için sürekli kestirilnek zorunda kalınıyor. Ve haliyle o saçları hiç uzun göremiyoruz. Uzun saç bir hayal mi peki? Bunun çözümleri var elbette. Bunlardan birisi soğan suyu maskesi.

Burada amaç saç diplerindeki kan dolaşımını artırarak saç köklerinin nefes almasını sağlamak. Bu sayede saçlar daha çabuk uzayacak. 





Soğan Maskesi Nasıl Yapılır?

Bir soğanın suyunu sıkın. Ve saç diplerine masaj yaparak uygulayın. Soğan suyunun saç derisi tarafından tamamen emilmesi için  yaklaşık yarım saat beklemek gerekiyor. Ardından dilerseniz saç köklerini de beslemek ve canlılığını artırmak için bal ile masaj yapabilirsiniz. Beş on dakika daha ballı haliyle beklettikten sonra saçlarınızı yıkayabilirsiniz.  Soğan suyu hem saç köklerinin nefes almasını sağlar. Hem de parlaklığını artırır. Bal ise besleyerek daha gür saçlara sahip olmanızı sağlar. Bu maskeyi haftada bir kere uygulayabilirsiniz. Saçlarınızın eskiye oranla daha hızlı uzayacaktır.

Bu maskeyi uygulayan arkadaşlarım varsa yorum yazarlarsa çok memnun kalırım. Ayrıca saçları hiç uzamayan arkadaşlarımın da denemesinde fayda var. Çünkü doğal bir yöntem. Kaybedeceğiniz hiçbir şey yok.


Bayanlili.com swarovski taşlı gümüş kolye çekilişi için tıklayınız.


Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.

Twitter'da Onyüzmilyonoje


PAYLAŞ

3 yorum:

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)