24 Ocak 2015 Cumartesi

Flormar'dan yılbaşında yaptığım alışverişimde almıştım Flormar Bb krem 02 yi. O günden beri de kullanıyorum. Bir bb krem aşığı olarak söylemeliyim ki benim için farklı bir deneyim oldu. Daha önce Garnier bb kremi kullanmış ve yorumlamıştım bloğumda. Genel olarak da memnundum elbette. Fiyat olarak da cazipti. Garnier'la karşılaştırmam gerekirse baya farklar var diyebilirim. Yüzümde çok fazla leke ya da iz olmadığı için makyajlarımda hep bb krem tercih ediyorum. Garnier oldukça akışkanken Flormar hayli katı geldi bana. Garnier'ı kullanım açısından zaten biraz konforsuz buluyordum. Sürekli damlatıyordum oraya buraya. Hatta giysilerime çok sıçramıştır. Her defasında değiştirmek zorunda kaldım. Ancak Flormar bb kremde öyle bir sorun yaşamadım. Kıvamı bana göre oldukça iyi. Şıp şıp damlamıyor ya da sıçramıyor.


Burada tüpünü görüyorsunuz. 
Flormar BB Krem 002
Flormar BB Krem 002

Gelelim diğer özelliklerine. Kapatıcılığını iyi bulduğumu söyleyebilirim. Kalıcılığı da bana göre iyi. Genel olarak sevdim elbette. Oldukça mat bir bitişe sahip. Alnımda oğlumun eseri bir tırnak izim var şu anada onu tam kapatmasa da karşımda duran biri baktığında farkedilmeyecek hale geliyor. Kıvamı koyu olduğu için sürerken ve yayarken biraz zorlanıyorum. Ama yine de aldığıma ve denediğime pişman olmadım. Yüzümde ağırlık hissetmedim. Akşama kadar durdu ve hiç bozulma ile karşılaşmadım.Bu ürün hakkında kimler ne diyor araştırma yapmadım ama benim yorumlarım bu şekilde. Eğer siz de uygun fiyatlı ve orta karar bir ürün arıyorsanız Flormar bb kremi tercih edebilirsiniz. Bendeki rengi 002 numara olanı. Yani açık renklisini aldım. Bir de 003 olmak üzere toplamda iki renk seçeneği mevcut. Beyaz tenli olduğum için bu rengi seçtim ama koyu tenliyseniz bence 003 bile size açık gelebilir. Bu açıdan renk çeşitliliğini az buldum. 002 nin rengi hafif sarıya dönük. Benim tam istediğim gibi aslında. Çünkü beyaz tenli olmama rağmen oldukça kızaran bir cildim var. Yani sarı renkli kapatıcılar bu durumu dengeliyor. 


Burada bileğime denedim ve fotoğrafladım.Damarlarımı kapattığını görebilirsiniz. Kapatıcılık konusunda bence iyi iş başarıyor. 

Flormar BB Krem 002
Flormar BB Krem 002

Flormar bb kremin fiyatı 25,00 TL. Spf 15 güneş koruması içeriyor. Kokusu da bana göre güzel. Eğer siz de benim gibi kızarık tenli iseniz 002 numaralı seçeneğini tercih edebilirsiniz. Biterse bir daha alır mıyım konusuna gelince bir şey diyemiyorum. Sanırım bir süre daha kullanmam gerekecek. 


PAYLAŞ

3 yorum:

  1. Hepimizin işini nasıl da kolaylaştırdı değil mi ama :)

    YanıtlaSil
  2. Bende garnier kullanıyorum ama bir daha almayacağım farklı bir ürün arıyorum

    YanıtlaSil
  3. Benim de yüzümde kızarıklar oluyor. Onları kapatır sanırım. Denemeliyim. Sevgiler...

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)