30 Ocak 2015 Cuma


Hepimiz yani tüm kadınlar makyajımızı gerektiği zaman tazeleyemeyebiliyoruz. Kimi zaman vaktimiz olmuyor kimi zaman da eriniyoruz. İşte şimdi birazdan anlatacağım dört madde bu durumda size yol gösterecek. Çünkü makyajınızı tazeleyemeyeceğiniz zaman nasıl makyaj yapabilirsiniz? Bunun püf noktalarından bahsedeceğim. Ben kendim uyguluyorum elbette. Siz de bir kulak verin derim.

Makyajın kalıcı olması için 4 öneri

1. Cildinizi iyi temizleyin;
İyi temizlenmemiş bir cilde kesinlikle makyaj yapmayın. Özellikle derinlemesine temizlik yapan veya peeling tarzı ürünlerle cildinzi temizledikten sonra makyaj yapmaya özen gösterin. Temiz olmayan ciltte yüzdeki kirler makyajı cildinizden atmaya çalışır ve kusar.

2. Cildinizi nemlendirin; Temizlediğiniz cildi asla nemsiz bırakmayın. Nemsiz bir cilde yapılan makyaj zaten hoş durmayacaktır. Çok yağlı olmamak kaydıyla su bazlı bir nemlendirici veya süt kullanarak cildinizi makyaja hazırlayın. Sürdüğünüz krem bir sabitleyici görevi görecek.

3. Makyaj bazı kullanın; Makyaj bazı, kullandığınız makyaj malzemelerinin renginin daha iyi çıkmasını sağlar. Renkler yerine oturunca daha sağlam durur malzemeler ciltte.

4. Uzun süre dayanıklı makyaj malzemeleri kullanın; Üzerinde uzun süre dayanıklı olduğu yazan makyaj malzemeleri kullanın.

İşte tüm bu maddeleri uygularsanız makyajınızı daha uzun süre kullanabilirsiniz. Bir başka yayında görüşmek dileğiyle. :)

Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.



PAYLAŞ

1 yorum:

  1. Her bir maddeye katlıyorum kesinlikle. Her ne kadar düzgün makyaj yapılırsa yapılsın makyajın öncesi de çok önemli cildi hazırlamak gerek. Çok faydalı bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)