14 Ocak 2015 Çarşamba

Herkese yeniden merhaba. Ben dün ojelerle uğur böcekli bir nail art yapmıştım. İnstagram'da paylaşınca herkes çok sevdi. Videosunu da çekmiştim. Gece üşenmedim ve editleyip yükledim. Biliyorsunuz tırnak sanatıyla uğraşmayı seviyorum. Bu yüzden youtube kanalımda tırnak tasarımlarının yapılışlarını anlatıyorum. Yakında bir çekiliş fikri var aklımda. Bakalım nasıl olacak. Ben de heyecanlanıyorum. :) Tırnak süslemesi tam bir derya deniz. Sonsuz kombinasyonlarla çok çok farklı tırnaklar yaratabiliyorum. Bu yüzden konu sıkıntısı da çekmiyorum. Hem de videolarım kısa olduğu için de sık sık video çekebileceğim. Bu konuda oldukça rahatım. Ancak tabi editlnmesi biraz vaktimi alıyor ancak biraz daha profesyonalleştim sanırım. Eşim beni izlerken "bunu da mı öğrendin?"dedi movie maker da video editlerken. :)) Demek ki bişeyler yapabiliyorum. Dışardan öyle görünüyorsa demek. :))




Neyse ben lafı fazla uzatmadan Uğur böceği tırnak süslemesi videomu izleyin siz. :)




Bunlar da görseller;

Uğur böceği tırnak süslemesi
Uğur böceği tırnak süslemesi

Uğur böceği tırnak süslemesi
Uğur böceği tırnak süslemesi

Uğur böceği tırnak süslemesi
Uğur böceği tırnak süslemesi
Umarım beğenmişsinizdir. Olur da videomu izleyip uygularsanız. Fotoğrafıınızı sosyal medyada paylaşıp bana da haber vermeyi unutmayın. :) Kanalıma abone olmayı da ihmal etmeyin. Buradan  kanalıma abone olabilirsiniz. Çekiliş yakın.. :)



PAYLAŞ

3 yorum:

  1. Çoookk tatlı olmuş:))

    YanıtlaSil
  2. Sitenizi GFC den takibe aldım,sevgiler!:)
    Ben de bloğuma beklerim:)

    YanıtlaSil
  3. Hello, This is Tina from Born Pretty Store, I have visited your blog and your instagram, they’re really awesome! We are a Nail Art retailer specialized in all kinds of latest nail art items. We would like to send you some free products to test, are you interested in reviewing them for us? If you are interested in reviewing our products, please feel free to contact me. bornprettystorenailartpr (at) gmail (dot) com . Looking forward to your reply.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)