18 Şubat 2015 Çarşamba

Herkese karlı bir günden merhaba. Bursa'da her yer karlara gömüldü. Sizin oralar nasıl bilemem ama buralar buzzzz. :) Bugün yapılacak en iyi şey evde kalıp blogla ilgilenmek olacak benim için. Oğlumu da uyuttum. Bir kaç saat buralardayım. Bugünkü blog konuğum Urban Care Natural's İntense Keratin Sıvı Saç Kremi oldu. Yeni aldım sayılır ancak yorum yapabilecek kıvama geldiğimi düşünüyorum. Daha önce sıvı saç kremi kullanmadım. Sadece kuaförlere gittiğimde sıktırıyordum. Düzenli olarak ilk kez kullanıyorum. O yüzden başka markalarla karşılaştıramayacağım ama bu ürünün bendeki etkisini ve izlenimlerimi sizlere aktarmaya çalışacağım.


Urban Care Natural's İntense Keratin Sıvı Saç Kremi şişesi bu şekilde. Ve ürün iki fazlı. Kullanırken çalkalamak gerekiyor bu yüzden. İki fazlı ürünler genelde saçı ağırlaştırmadığı için tercih ediliyor. Urban Care Natural's İntense Keratin Sıvı Saç Kremi de benim saçımı ağırlaştırmadı. Kokusu ise çok çok güzel. Ama uzun süre kalıcı bir kokusu yok ne yazık ki.


Urban Care Natural's İntense Keratin Sıvı Saç Kremi
Urban Care Natural's İntense Keratin Sıvı Saç Kremi

Sprey kısmı aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz. Hem nemli hem de ıslak saç için kullanıma uygun. Ben genelde saç uçlarıma uyguluyorum Çünkü bu ürün bir Urban Care Naturel İntense Keratin serisinin bir parçası. Bu seri aşırı yıpranmış ve işlem görmüş saçlara ekstra hasar onarımı vaadediyor. Ben bilmeyerek aldım aslında. Hem Urban Care ürünlerini merak ediyordum hem de sıvı saç kremi hiç kullanmadığım için bir denemek istedim. Ben her iki şekilde de kullandım. Banyodan sonra saçlarımın nemini havlu ile alarak nemli saçıma hem de gün içinde kuruyan saç uçlarıma sıktım. Siktıktan sonra bir şeyi farkettim. Saçlarıma dokundum ve parmaklarımın arasında gezdirdim. Saçlarımın birbirleri üzerinde rahatça kaydığını hissettim. Üstelik sıkmamın üzerinden baya bir zaman geçmişti. Yani ben bu üründen memnun kaldım diyebilirim. 
Urban Care Natural's İntense Keratin Sıvı Saç Kremi
Urban Care Natural's İntense Keratin Sıvı Saç Kremi

Yoğun keratin içerdiği için saçlara keratin desteği sağlayarak saçlarda oluşan tüm hasarları tamir etmesi için tasarlanmış. Tüm şişeyi bitireceğim elbette. Ancak şimdilik gidişat oldukça iyi. Siz de deneyebilirisniz,. Özellikle sürekli düzleştirici ve maşa kullanıyorsanız. Bu tarz sıvı kremler oldukça işinize yarayabilir.

Ürün içeriğini ve kullanımını merak edenler için arka kısmının da fotoğrafını ekliyorum.

Urban Care Natural's İntense Keratin Sıvı Saç Kremi
Urban Care Natural's İntense Keratin Sıvı Saç Kremi


Ben Urban Care Natural's İntense Keratin Sıvı Saç Kremini Watson's'tan almıştım. Fiyatını net hatırlayamıyorum ama 15 TL civarındaydı galiba. Gratis ve Rossmann'lerde de var.

Siz bu tarz bir ürün kullandınız mı? Memnun musunuz? Yazın konuşalım. Sevgiler. :)


Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.




PAYLAŞ

6 yorum:

  1. Benim tam aradığım tipte bir ürün.. Paylaşım için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  2. Bursa'ya selamlar.Antalya bile çok soğuk olduğuna göre Bursayı düşünemiyorum. Saç kremi kullanıyorum ama Urban Care marka kullanmadım.Sevgiler...))

    YanıtlaSil
  3. not aldım bunu. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Saç bakımında keratin önemli. Ben de bir deneyeyim bu ürünü. Merak ettim.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)