14 Mart 2015 Cumartesi

Herkese yeniden merhaba. :) 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Bursa Hilton Otel bizi harika bir şekilde ağırlamıştı. Bugün 8 Mart Blogger Buluşma Sponsorlarımızın ilk kısmı ile sizlerleyim. Tüm Sponsorlarımıza teker teker teşekkür ediyorum. 
 linkine tıklayabilirsiniz.


Burada ürünlerin, ben onları mıncırmadan önceki hallerini görebilirsiniz.
:))

İlk olarak Hc Hair Care ile başlayalım. Bize yeni çıkan ürünlerinden gönderdiler. Kolay tarama spreyi. Bakalım saçlarımda nasıl bir etkisi olacak. Bloğumda ayrıntılı paylaşacağım elbette. Çok teşekkür ediyorum.
Detaylı bilgiye ulaşmak isterseniz firmaların linklerini de ekliyorum;


Hediye mucidi yastık kılıfı ve bu emoji yastıktan yollamış Hediye mucidini keşfetmediyseniz mutlaka ziyaret edin. Harika hediyelikler var. Hem esprili hem de orijinal ürünler. Teşekkürler.



Hepsiville yine bizi bugün de yalnız bırakmadı. Sabun ve lavantalı vücut kremi. Bir de banyo tuzu vardı ancak foto çekerken gözümden kaçmış. Harika ürünleri var. Daha önce de sabunlarını ve vücut kremlerini kullanmıştım. Oldukça da memnunum. Çok teşekkür ediyorum. 



Bake and More firması harika organizasyonlar için harika süsleme ürünler bulabileceğiniz bir firma. Bize tahsis edilen odayı süslememiz için çok güzel süslemeler ve masa kartları gönderdi. Pembe fenerler çok güzel durdu. Mutlaka ziyaret etmelisiniz. 



Parisienhome Banyo bombası diye tabir edilen bir ürün yolladı. Dolu küvetin içine atıyorsunuz ve rahatlatıcı etkisi var.  Çok ilginç bir ürün gerçekten. Kullanmak için sabırsızlanıyorum. Bu sitede kokulu sabunlar, lavantalar, çiçekler ve mutluluk bulabilirsiniz. :)




Ve beni duygulandıran hediyeye geldik. Sebebi çok güzel bir notla birlikte gönderilmiş olması. Bir kadına kadınlar gününde söylenebilecek en güzel sözler özenle seçilmiş. Ancak eve gelince okuyabildim. Naısıl duygulandım anlatamam. Melike Hanım'a çok çok teşekkür ediyorum.




Marifet Bizde ekibi bize bir kupa ve iki adet kalpli kurabiye yollamış. Marifet Bizde oluşumundan bahsetmek istiyorum size. Hünerli ellerin ürünlerini ilgili alıcılara ulaştırmak için oluşturulmuş. El yapımı ürünler yapan ve satış için yeterli alıcıya ulaşamayan kişiler bu siteden abone olup ürünlerini satabiliyor. Ve biz de bu harika ve orjinal el yapımı ürünleri alabiliyoruz. Bence bu harika bir şey. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Bu sayede sadece kendileri değil birçok kişi kazançlı çıkmış oluyor. 




Ve makyajsever pek çok kişinin instagramdan tanıdığı Pelin Hanım'a İnstagram hesabı @pelliniofficial 
Türkiye'de olmayan bir çok makyaj ürününü bize ulaştırıyor. Gitti gidiyor'da satış yapıyor. Bu kalpli ruj için çok teşekkürler.

Ürünleri aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz. 




Datça Paketi. Datça'nın harika lezzetlerini el emeği ile birleştirip Tüm Türkiye'ye doğal ve katkısız köy ürünleri yolluyorlar. Tarhanası bir harika. Oğlum zaten çok seviyordu. Bayıla bayıla içiyor. Benim için harika bir hediye. :)



Lapitak. Bize harika ayak ve el bakım ürünlerinden oluşan bir paket göndermiş. Daha önce de kullanmıştım ama kullanmayalı uzun bir zaman olmuştu. Şimdi tekrar kaynaşma zamanı. Teşekkürler Lapitak. :)




New Obsessions zaten Hilton'a gelip bizlere harika dövmeler yapmıştı. Detaylı yazımda bahsetmiştim. Gitmeden önce de herkese dövme dağıttı. Hülya Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Harika dövmeler var. Mutlaka ziyaret edin. Fiyatlar da çok çok uygun.




Nobren Parfüm bize açıık parfüm göndermiş. Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Lise yıllarımda açık parfüm çok kullandım. Uzun yıllar oldu. Bakalım nasıl anlaşacağız. :)



Gelelim Pastel'e. Zaten çok severek kullanıyorum. Özellikle ojelerinin hastasıyım. :) Bize maskara, mat ruj ve yeni çıkan nude rujlarından yollamuş. Oje ve siyah kalem de var. Rujların ve rimelin detayları çok yakında buralarda bir yerlerde olacak. :)





Watson's her zman olduğu gibi desteklerini esirgemedi. Bu harika kutuyu göndermişler. Isıtıcı ped, burun bandı, Provocalips ruj, maske ve rimel göndermişler. Yazacak o kadar çok ürün oldu ki. Bakalım ilk hangisini yazacağım. :)



İkinci kısımda görüşmek üzere. :)

PAYLAŞ

13 yorum:

  1. Fingercrossed gerçekten çok kibar bir firma.. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  3. Güzel ve kazanımlı bir etkinlik olmuş gülegüle kullanın

    YanıtlaSil
  4. hepsi ayrı güzelmiş yastı kılıfına bayıldım iyi günlerde kulanın

    YanıtlaSil
  5. harika bir etkinlik olmuş Nobren kokularını merak ediyorum bende

    YanıtlaSil
  6. hediyeler harika .. hepsini güle güle kullanın. en çok da şu banyo bombasını merak ettim doğrusu.

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar çok güzel ve sevimli hediye bir arada…
    Her birini güzel günlerde kullanın…
    Sevgiler…

    YanıtlaSil
  8. Bol sponsorlu güzel bir etkinlik olmuş,iyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  9. Birbirinden güzel hediyeler Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bir etkinlik olmuş tebrik ederim :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)