15 Mart 2015 Pazar

8 Mart Bursa Hilton Otel Blogger Buluşma Sponsorlarımızın 2. kısmı ile sizlerleyim.

Cosmed Kozmetik bizlere güzel hediyeler yollamış. İlk defa kullanıyorum bu markayı. Aslında el kremini ilk geldiğinden beri kullanıyorum. Ve çok memnun kaldım diyebilirim. 





Abfen Farma'nın son derece yararlı bir ürünü var şimdi sırada. Buluşmamıza sponsor oldular. Hem de Hilton Otele gelip Nasorine burun temizleyici ürünlerinin tanıtımını yaptılar. Abfen Farma burun sağlığı ürünlerini tıbbi amaçlı olarak hizmete sunan bir firma. Ben ürünü daha kullanmadım ancak yaşam kalitemizi artırıcı bir ürün olduğuna şüphem yok. Ayrıca sprey olarak da satılıyor. Ve bebekler için de ürünleri var. Tanıtımı yapan Serkan Bey'e teşekkürler.





Acnecinamide temizleme jeli. Yine ilk defa kullanacağım bir ürün. Yağ dengeleyici ve arındırıcı kompleks olarak geçiyor. Sivilce oluşumunu önleyici ve sivilceleri yok edici etkisi olduğu iddiasında bir ürün Zaten kullandıktan sonra ayrıntılı yorumlarımı paylaşacağım.





Aquas markası ile yeni tanışıyorum 
Aquas içerisinde zengin mineral kaynağı olan bu şifalı sular Atlas Okyanusunun İskandinav kıyılarından elde edilmektedir. İzlanda kıyılarından elde edilen 84 farklı şifalı minerali içeren sular okyanus yüzeyinin 2000 metre altından soğumadan ve mineral değerleri kaybolmadan özel bir sistem aracılığı ile yeryüzüne ulaşır ve Aquas ile cildi canlandırır ve yeniler. (Bu kısım siteden alıntıdır.)
Spf 50 yaşlanma karşıtı vücut kremi ve cellulite seti var. Ayrıntılı yorumlarımı kullandıktan sonra ileteceğim.


Orkide Hareketi Dr. Cure ay ağacı yağı merhemi. Çay ağacı yağı merhemi daha çok sorunlu ciltler için üretilmiş. Tıbbi amacı ağır basıyor. Yanık ve böcek ısırıklarına karşı yardımcı oluyor. Orkide Hareketi'ne teşekkür ediyorum.



Plus Canvas harika tabloları olan bir firma. Payıma düşen bu tabloya da bayıldım. İstanbul aşığı eşim de çok sevdi. Burada gördüğünüz tabloyla ilgili de bir sürprizim olacak size. Tabi gerçekleştirebilirsem bakalım. Hiç ipucu vermiyorum o yüzden. :)




Acar hediye Cenneti'ne bu mis kokulu pembe gül şeklindeki sabun için teşekkür ediyorum.



Akarca Çiftliğine yani aslında Akarca Ailesine teşekkür ediyorum. Çünkü üretimleri uzun yıllardır sürüyor. Ve akarca ailesi yıllarca bu işi yapmaya devam etmiş. Bize zeytinyağı göndermişler. 




Bebak yeni çıkardıkları gül serisinden el ve vücut nemlendirici göndermişler. Gül kokusuna bayılıyorum zaten. Benim için harika bir hediye oldu. teşekkürler Bebak Acıbadem.





Buluşma sponsorlarımızın 3. kısmı daha sonra gelecek. :) Görüşmek üzere.

Okuyamayanlar için;

PAYLAŞ

6 yorum:

  1. Hayır elbette kıskanmıyorum!!! :/ Keyifli günlerde kullan canım hepsini :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir etkinlik olmuş canım! Bizlerde sayenizde bilgileniyoruz bilmediğimiz ürünler hakkında!!!Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. bir etkinlikte cosmed ürünlerinden bize de vermişlerdi severek kullanıyorum ;)

    YanıtlaSil
  4. İyi günlerde kullanın bir çok markayı yakından tanıyorum tanımadıklarımı da sayenizde tanıyorum.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Cosmed CC kremden cilt tipine uygun düşüyorsa memnun kalacağını düşünüyorum. Güzel bir etkinlik olmuş, yeni ürünlerin deneyim yazılarını bekliyoruz =)

    YanıtlaSil
  6. Ürünler bir harika .. Güzel günlerde kullanın bizimle paylaştığınız içinde teşekkür ederim ayrıca :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)