3 Mart 2015 Salı

Merhaba arkadaşlar. Buraya dikkat!. Bugün anlatacağım ürün bağımsız değerlendiriciler tarafından, Fransa'da tüm cilt tiplerine uygun en iyi ilk üç gündüz kremi içerisinde gösterilmiş. Yani ödüllü bir ürün. Konuğumuz  Absolution La Creme du Jour 30ml (Organik sertifikalı anti-aging gündüz kremi). 

%99,25 oranında doğal içerik / İçerikte yer alan bitkilerin %99,1'i organik tarım ile elde edilmiş.

Paraben, PEG, Fitalat, Parfüm ve Suni renklendirici içermiyor. Hayvanlar üzerinde test edilmemiş bir ürün.

Aslında Absolution bir kişisel bakım serisi. Absolution serisini yasamdukkani.com dan inceleyebilirsiniz.
Absolution La Creme du Jour
Absolution La Creme du Jour

Benim bu ürün hakkındaki yorumlarıma gelecek olursak; Her gün düzenli olarak kullandığımı söylemeliyim öncelikle. Bu ürünü sevdiğimi söylemeliyim. Elim her gün hangi ürüne gidiyorsa o ürünü seviyorum demektir. İlk kullandığımda bile cildimde harika bir etki bıraktı. Benim cildim karma. Yani t bölgem yağlı ama diğer yerler oldukça kuru. Bu ürün zaten her cilt tipi için uygun. Bu konuda en iyiler arasında yer almayı hakediyor. Cildimde yapış yapış bir his bırakmadı. Emilimi gayet başarılı. Sonrasında herhangi bir rahatsızlık hissi vermedi. Hatta hayli rahatlattı diyebilirim. Kokusu ise bitkisel ürünlerde genelde aldığım kokulardan. Daha önceki yazılarımdan hatırlayanlar bilecektir. Bu tarz bitkisel kokulara bayılıyorum zaten. Eğer aşırı hassas bir cilde sahipseniz ve kendinize uygun bir ürün bulamadıysanız. Bu ürün bence denemeye değer. Çünkü yüksek oranda organik ve doğal. Ayrıca anti-aging özelliğe sahip.

Kapağını çıkardıktan sonra böyle bir mekanizma ile karşılaşıyorsunuz. Ortadaki yuvarlak kısmı çıkarmaya çalışmayın. 

Absolution La Creme du Jour
Absolution La Creme du Jour
Burada gördüğünüz gibi beyaz kısma bastırarak ortadaki yuvarlak kısmın etrafındaki boşluklardan ürün çıkışını görebilirsiniz. Son derece pratik ve kullanışlı bence.
Absolution La Creme du Jour
Absolution La Creme du Jour

Ayrıca içerisinde antiradikal özelliklere sahip zeytin ağacı flavonoidleri, yüksek düzeyde nemlendirici ve yeniden yapılandırıcı Aloe Vera bulunmakta.
Absolution La Creme du Jour
Absolution La Creme du Jour
Ürünü incelemek isterseniz Absolution La Creme du Jour linkine tıklayabilirsiniz. 

PAYLAŞ

5 yorum:

  1. Cildim o kadar kuruki hiç bir nemlendirici kremden memnun kalmadım,eee artık kırışık karşıtı ürünlerde kullanmam lazım.Bilgi için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Ambalaj sistemine bayıldım ben.Kavanozda ve hijyenik!
    Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. bilgi için teşekkürler,sevgiler

    YanıtlaSil
  4. bekarken avon temsilcisiydim fakat avondan ahriç kullandığım yüzlerce marka vardı evlenince bir de çouk olunca işin rotası değişiyor bazen bilmediğim ürünler hakkında yorum yapmakta oldukça zorlanıyorum zorlandığım yerlerde google + paylaşacağım sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Değerlendirmeniz ve bilgiler için çok teşekkürler...

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)