23 Nisan 2015 Perşembe

Öncelikle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlu ve mutlu olsun. Tüm çocukların kalbi sevgiyle dolsun. Hepsine kocaman kocaman sarıldım. Umarım hepimiz için keyifli bir bayram olur. :)

Hc Hair Care ürünlerini artık zaten duymayan kalmadı. Hemen hemen hepimizin severek kullandığı markalar arasında. Daha önce Tria kolay tarama spreyinini yorumlamıştım. 


Hc Hair Care Ovex bir saç maskesi. içeriğindeki aktif bileşenler sayesinde en zor saçlarda bile günler süren yumuşaklık parlaklık ve kolay tarama vaadediyor. 

Hc Hair Care Ovex Maske
Hc Hair Care Ovex Maske
Hc Ovex'i ilk kullandığımda bile etkisini gördüm. Uzun süredir kullandığımı da belirtmeliyim.  Zaten saç bakımını kökten uca gerçekleştirdiği için saçlarım ağırlaşmadan sağlıklı bir parlaklığa kavuştu. Ayrıca saçlarımın kolay taranmasına da vesile oldu. Zaten saçlarınızn bakımını ihmal etmezseniz saçlarınızı taramanız kendiliğinden kolaylaşacak. Ve saçlarınız daha kolay şekil alacak.

Hc Ovex hızlı saç kurtarma ve canlandırma terapisi olarak kendisini tanımlamış. Gerçekten de eğer saçlarınızla ilgili sorunlarınız varsa ve hızlı sonuç almak istiyorsanız Hc Hair Care Ovex ürününe başvurabilirsiniz.

Hc Hair Care Ovex Maske
Hc Hair Care Ovex Maske

Yapısı yoğun bir krem kıvamında. Saçlarınız için krem görevi de görüyor aynı zamanda. Banyoda bile etkisini görüp mest olabilirsiniz. 

Kullanımı; Saçlarınızı şampuanla yıkayın. Daha sonra nemini elinizle sıkarak veya bir havlu ile alın. Ardından Ovex'ten saç uzunluk ve miktarına göre yeterli gelecek miktarda alın. Saç deriniz hariç tüm saçınıza uygulayın. 5 dakika bekleyin. Durulayın.
Hc Hair Care Ovex Maske
Hc Hair Care Ovex Maske


 Burada da içeriğini görebilirsiniz. Sağ taraftaki görselde de ürünün ayrıntılı açıklaması yer alıyor. Saçlarım çok uzun olduğu için kırıklarım oldukça fazlaydı. Hc Hair Care Ovex Maske ile tanıştıktan sonra saç uçlarımdaki kırılmalarda iyileşme farkettim. Bu ürünü şiddetle tavsiye ediyorum. Mutlaka deneyin. 


Hc Hair Care Ovex Maske
Hc Hair Care Ovex Maske
Ürün ambalajı 200 ml kavanoz ve  20 ml lik tüp ambalajlarda satılıyor. 200ml kavanoz fiyatı 50 TL civarında sanıyorum ki. Ürünü incelemek isterseniz Hc Hair Care Ovex Saç Maskesi bağlantısına tıklayabilirsiniz. 

PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Bende çok sevdim bu ürünü dediğin gibi saçta ağırlık yapmaması ve yaglandirmamasi en iyi özelliği :)) Bende tavsiye ediyorum rahatlıkla kullanılabilir.

    YanıtlaSil
  2. Çok açıklayıcı olmuş.Ama ben nacizane,yağını daha çok beğendim kreme nazaran..

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)