11 Mayıs 2015 Pazartesi

Yeni bir haftaya başlarken sizleri Miss W ürünleriyle tanıştırmak istedim. Miss W makyaj ürünleri artık Yaşam Dükkanı'nda. Yaşam Dükkanı'ndan daha önce bahsetmiştim. Yaşam Dükkanı'nın temel felsefesi doğaya zarar vermeden de kaliteli yaşamanın mümkün olduğu yönünde. 

Yaşam dükkanı bize, doğal ve mümkün olduğunca yüksek oranda organik içerikli, insana olduğu kadar hayvanlara ve çevreye de zarar vermeyen, adil ticaret prensipleriyle üretilmiş ürünleri sunmaya devam ediyor. İşte bunlardan bir yenisi daha Miss W. Miss W organik ve temiz içerikli bir makyaj serisi. Az ve öz ürünlere yola çıkılmış. 


Miss W Ürünleri Yaşam Dükkanı'nda
Miss W Ürünleri Yaşam Dükkanı'nda

Fransa ve İtalya'da sadece Adil Ticaret Sertifikalı Hammaddeler ile üretilen Miss W ürünleri Ecocert ve Cosmebio sertifikalarına sahip. Sadece içeriği ile değil ambalajlarıyla bile doğaya saygılı Miss W ürünlerinin ambalajlarında %100 geri dönüştürülebilir materyaller kullanılıyor. 

Bu fotoğraflarda biraz giriş yapmak istedim. Yorumlarımı ise daha sonraya saklıyorum. Her ürünü teker teker deneyimleyip yorumlayacağım çünkü. 

Miss W maskara
Miss W maskara



Miss W ürünlerinde şu anda harika indirimler var. Üstelik fiyatları gerçekten çok çok uygun. Buradaki bağlantı linkinden tüm Miss W ürünlerine ulaşabilirsiniz.; 
Oje, tırnak sertleştirici, far, göz kalemi, pudra, ruj, maskara, dudak kalemi, likit fondoten, bronzer, kapatıcı ürünleri mevcut.
Miss W ürünleri Yaşam Dükkanı tarafından deneyimleyip yorumlamam için tarafıma gönderildi. Bunun için Yaşam Dükkanına  teşekkür ediyorum. 

PAYLAŞ

1 yorum:

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)