3 Mayıs 2015 Pazar

Silk'n Silhouette
Silk'n Silhouette

Merhabalar. Yaz ayları yaklaşırken tüm kadınlara olduğu gibi beni de bir heyecan kaplıyor. Tatil, deniz, kum, güneş.. Ve evet bikini var bir de. :) Yaptığım spor ve egzersizler sayesinde hamilelikten sonra fazlaca kilo verdim ve toparlanmam gerekiyor. Bu süreçte benimle birlikte olacak bir üründen Silk'n Silhouette'den bahsedeceğim size. Selülit azalımı konusunda yepyeni bir devrim  Silk'n Silhouette.  Aynı zamanda ben de başlamış olduğum bu deneyimi bloğumda sizlerle zaman zaman paylaşacağım. 

Silk'n Silhouette nedir? 

Silk'n Silhouette, evinize profesyonel güzellik cihazlarını getiren Hollanda kökenli, Avrupa'nın en güvenilir markalarından Silk'n'in dünyaca büyük beğeni toplayan selülit cihazı.

Silk'n Silhouette hedefleri;

Dip cilt tabakalarını sağlamlaştırır ve gevşek cildi gerginleştirir. Selüliti ve vücut çizgilerini azaltır. Daha sıkı vücut şekli, daha iyi cilt yapısı ve cilt esnekliği sağlar. Cilt dengesini korur ve cildin gençleşmesine katkı sağlar. 

En iyi etki için haftada 2 kere 15 dakika uygulama yapmak gerekiyormuş.

Tüm bunların ışığında ben de ürünü gerçekten merak ediyorum. Bakalım nasıl sonuçlarla karşılaşacağım. Zayıf biri olmama rağmen hamilelikten sonra verdiğim fazla kilolar eşliğinde vücudumun toparlanması zaman alacaktı. Özellikle karın bölgemden oldukça şikayetçiyim. Ve bu üründen de oldukça umutluyum. Bendeki etkilerini merak emekteyim doğrusu. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

Ürüne Hepsiburada.com dan ulaşabilirsiniz. ,#evimdegüzellik kampanyası çerçevesinde ürünü deneyimlemem ve yorumlamam için gönderen Tavsiye Kanalı'na teşekkür ediyorum.

Ayrıca sizler de #evimdegüzellik çerçevesinde yapılacak olan yarışma ve kampanyalara katılmak için Tavsiye kanalını ve bloğunu takip etmeyi unutmayın.

Bu arada anneler gününe özel #evimdegüzellik kampanyası dahilinde sadece Hepsiburada.com için geçerli olan 250 TL lik hediye çeki de sizlere sunulacak.

Sevgiler..

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)