2 Mayıs 2015 Cumartesi

Merhabalar. :) Son zamanlarda o kadar yorgunum ki anlatamam. Cem büyüdükçe sanki işlerim daha çok artıyor. Ve tabi artık daha çok oyun oynuyoruz. Onunla vakit geçirmek çok eğlenceli. Bir o kadar da yorucu. Bu yüzden her gün bloğa düzenli yazı giremeyeceğim sanıyorum ki. Gece yazarım diyorum, bazen yazıyorum da ancak çoğu zaman pilim bitmiş oluyor. Yatak daha cazip geliyor açıkçası. Fotoğraf çekimlerimi belli zamanlarda yapıyorum. Yazmam gereken ve instagramda paylaşmam gereken ürünlerin fotoğraflarını çekiyorum. Böyle böyle blogdan da kopmamaya çalışıyorum. 

Bugün sizlere Watson's kirpik kıvırıcıdan bahsetmek istiyorum. Ben her makyaj yaptığımda kirpik kıvırıcı kullanıyorum. Sebebi ise kirpiklerimin aşağı doğru olması ve maskara sürdüğümde güzel durmaması. Kirpik kıvırıcı kirpiklere zarar veriyor diye bir düşünce var aslında ama ben buna pek de inanmıyorum. Yanlış kullanımdan kaynaklı olarak belki de istenmeyen sonuçlar doğabilir ancak eliniz alıştıktan ve doğru kullanmaya başladıktan sonra sıkıntı olmuyor. Çok fazla diplere girmeden kıvırdığınızda kesinlikle dökülme olmuyor. Tabi bunlar benim kendi kirpiklerim üzerinde deneyimlediğim durumlar. 


Watson's Kirpik Kıvırıcı
Watson's Kirpik Kıvırıcı
Watson's kirpik kıvırıcı benim için güzel bir alet. Severek kullanıyorum. Satın aldığınızda yanında iki adet lastiği de oluyor. İkinci lastiğe geçtiğimde aleti biraz bozdum diyebilirim. Lastiğini ters takmamdan sebep tekrar doğru taktıysam da eski performansına ulaşamadım. Ben de yenisini aldım ve onu kullanıyorum şu an. Fiyatı 4 TL civarı yanlış hatırlamıyorsam.

Watson's Kirpik Kıvırıcı
Watson's Kirpik Kıvırıcı
İşte burada da canlı canlı sonucu görebilirsiniz. Üstte uygulama öncesi, altta ise uygulama sonrasında kirpiklerimin durumunu fotoğrafladım. Ancak altta bir de rimel var. Bu kafanızı karıştırmasın. Kirpikleri gayet güzel kıvırıyor. Ben memnun kaldım. Fiyat/performans olarak kesinlikle iyi. Ürünü tavsiye ediyorum. Daha iyi kıvırıcılar vardır belki ama bu fiyata bu ürün gerçekten çok iyi.
Watson's Kirpik Kıvırıcı
Watson's Kirpik Kıvırıcı



PAYLAŞ

1 yorum:

  1. kirpik kıvırıcıyı kullandıktan sonra ne kadar da güzel olmuş gerçekten

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)