5 Haziran 2015 Cuma

Herkese selam. Yine bir saç boyama deneyimim ile karşınızdayım. Bu sefer Naturtint Organik Saç Boyasını sizlerle paylaşacağım. Naturtint hem organik hem de bitkisel bir boya. Aynı zamanda da bir saç bakım ürünü. Amonyak, rezorsin ve paraben içermiyor.

Naturtint Organik Saç Boyası / Fındık Kabuğu
Naturtint Organik Saç Boyası / Fındık Kabuğu

İçerdiği ayçiçeği, buğday özü, keten tohumu ve limon özü sayesinde saçları besliyor ve koruyor. Saçları iki ton açıp iki ton kapatma özelliğine sahipmiş. Boyama sırasında ısıtma gerektirmiyor. Özel organik kremi ve şampuanı da çıkıyor içinden.

Bu kolajda sağ alttaki fotoğrafta eski rengini görüyorsunuz saçlarımın. Saçlarımı her seferinde farklı boyalarla boyamamdan sebep karman çorman bir renge sahipti. Ancak Naturtint organik saç boyası neredeyse tüm saçlarımı tek renk haline getirdi. Bu gerçekten büyük bir artı. 


Burada ise daha belirgin bir şekilde rengi göstermeye çalıştım. Ayrıca kutudaki rengin doğru rengi yansıtması da beni gerçekten oldukça şaşırttı. Normalde çoğu saç boyasında kutudaki saç rengi gerçeği yansıtmıyor. Beyazlarım konusuna gelecek olursak yine beni şaşırtan bir boya olduğunu söylemem gerek. Tahminimden çok çok daha fazla kapatıcılıkla karşılaştım. Daha önce başka marka organik saç boyası denemiştim ve beyazlarımı kapatmamıştı ne yazık ki. Ama eğer beyazlarınız için daha net sonuç almak isterseniz belki bu renkten biraz daha koyu bir boyayla karıştırarark boyama yapabilirsiniz. Diğer bir artısı da boyanın son derece konsantre olması. Yani bir buçuk tüp boya saçlarıma yetti de arttı bile. Normalde iki tüp saç boyası ancak yetiyordu. Çoğu zaman uçlara boya kalmıyordu bile. Ama Naturtint organik saç boyasında böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Doya doya sürdüm diyebilirim.



Kutu içeriği; Saç boyası, Saç boyası uygulama aplikatörü, saç kremi, şampuan, bilgi broşürü, eldiven.

Naturtint organik saç boyasındaki bileşenler ve etkileri;
Buğday proteinleri; Güçlendirme ve yumuşaklık sağlıyor.
Ayçiçeği özü; Renk koruması sağlıyor.
Keten tohumu; Nemlendirmede etkili.
Limon özü; Canlılık kazandırıyor.
Oleik asit; Parlaklık kazandırıyor.
Diğer doğal bileşenler; Biberiye yağı, ökaliptus yağı, soya, mısır, yulaf proteini özü

Saçlarınızı boyadıktan sonra 30-40 dk bekletmeniz yeterli oluyor. Sonrasında yıkıyorsunuz. Boyama esnasında hiçbir şekilde yanma ya da ağır bir kokuyla karşılaşmıyorsunuz. Kimyasal içermediği için o harika kokulu saç boyalarından değil elbette. Ama bu sizi yanıltmasın. İyi içerik her zaman daha önemlidir. Aynı zamanda saç bakım ürünü olduğu için gerçekten saçlarınızı besliyor ve onarıyor. İkinci üçüncü yıkamada aşırı bir boya akışı da görmeyeceksiniz. 5 haftaya kadar saç rengini korumayı vaadediyor. Eğer amonyaklı saç boyalarından şikayetçi iseniz Naturtint organik saç boyasına bir şans vermenizde büyük fayda var. Fiyatı 34 TL civarı diye hatırlıyorum.

Ürünü incelemek ve almak isterseniz Naturtint Organik Saç Boyası bağlantısına gidebilir, Watson's mağazalarına uğrayıp bilgi alabilirsiniz.

Bu ürün  Watson's tarafından denemem için gönderilmiştir. Teşekkür ederim.

PAYLAŞ

15 yorum:

  1. Çok güzel bir yayın olmuş, hanımların saç boyası ve bakımına gerçekten önem verdiklerini düşünüyorum, o nedenle olumlu deneyimleriniz okuyucular için de yol gösterici oluyor. Denenmeye değer bir ürün o halde, teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil
  2. Çok yakışmış renk çok hoş olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. renk size çok yakışmış. benim saçlarımda beyazlar olduğu için bende boyalar ile pek bir haşır neşirim. Ama bu markanın boyasını henüz hiç kullanmamıştım. Senin tavsiyenden sonra denemek istiyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Rengi çok yakışmış,ayrıca boyanın organik olması oldukça iyi olmuş :)

    YanıtlaSil
  5. Çok doğal duruyor, çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  6. Çok yakışmış canım, doğal duruyor.

    YanıtlaSil
  7. Doğal bir görünüm elde etmişsiniz çok hoş duruyor. Sevgiler...:)

    YanıtlaSil
  8. Saçimı kumral renge boyamak istiyorum kaç numara almam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim

    YanıtlaSil
  9. renk harika gerçekten, ben de uzak duruyordum doğal boyalardan beyazlarım sebebiyle, denemeli kapatıyorsa

    YanıtlaSil
  10. Beyazlari tam kapatiyor mu ve organik sertifikasi mevcut mu urunun

    YanıtlaSil
  11. Merhaba naturigin boya kullanduniz mi karsilastirabilir misiniz beyazlari kapatma konusunda felan.tesekkurler

    YanıtlaSil
  12. Urun hangi sertifikaya sahip acaba.tesekkurler

    YanıtlaSil
  13. Güzel bir yazı olmuş, emeğinize sağlık. Ben dün akşam bu markanın 7N Fındık Kabuğu Sarısı tonuna boyadım. Göğüs hizamda saçlarım ve gür değil, ince telli. 1 kutu yeter sanmıştım ama yetmedi. Diplere tuttu 2 cm kadar:) geri kalanı eski koyu kahve tonum oldu:( Ben eldiveni taktım elimle uyguladım diplerden başlayarak boyayı. 35 dk bekledim. Dipte tepede 1cm lik daire gibi bir beyaz alanım vardı, onu da kapatmadı. Saçıma eskiden kendim sadece o tepede diplere Koleston 5.0 kahve tonundaki tüp boyasını sürüyordum. Tam saç tonumda olduğundan doğal duruyordu. Belki de bu Naturtint boya da sadece diplere tutmasının nedeni oraların eskiden beri Koleston 5.0 a boyanıyor olmasıdır. Bilmiyorum ama fiyasko oldu. Gerçi içinde eğer saçınızı tonunuzdan farklı renge boyayacaksanız N(natural) serisi değil G gibi natural olmayan seriye boyayın yazıyordu. Ben 7N yerine 7G alsaydım belki daha iyi olabilirdi. Şimdi 2. kutu alıp tekrar boyayacağım. Ama bilemedim yine 7N mi alsam diplerle aynı olsun diye yoksa önerdiği gibi 7G mi alsam, böylece diplere sürmeden ortaları boyasam tam okadar açar belki.

    YanıtlaSil
  14. Tam olarak boyanmıştı hali hangi foto

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)