5 Temmuz 2015 Pazar

Merhabalar. Bugün sizlere Bioblas Kumral saç boyasından bahsedeceğim. Bioblas saç boyasını ilk kez kullanıyorum. Saçlarımda beyazlar çok olduğu için sürekli boyamam gerekiyor. Bu yüzden sık sık farklı saç boyalarını denemekte fayda görüyorum. 

Bioblas Color&More Kumral (7.0) Saç Boyası
Bioblas Color&More Kumral (7.0) Saç Boyası

Bioblas saç boyasının içeriğini aşağıda görebilirsiniz. Diğer boyalardan fark olarak bitkisel yağ kutu içeriğinde mevcut. Boyamadan önce karışımı hazırlarken bitkisel yağ ve boya, uygulama şişesinin içerisine konuluyor. Bu yağ saçlara bakım yapıyor ve besliyor. Ayrıca iki adet de saç maskesi bulunmakta. Bioblas intense maske içerdiği keratin ve seramid ile saç tellerine kolayca giriyor. Ve onarıyor. 



Boyama sonrası 40 dakika beklemek gerekiyor. Sonrasında Bioblas Color intense şampuanı uyguladım. Şampuanı yorumlamak için bir müddet daha kullanmak istiyorum. Bu yüzden Bioblas Color İntense şampuan yorumlarımı sizlerle daha sonra paylaşmak istiyorum. Saç dökülmelerini de önlüyormuş aynı zamanda.

Buradaki fotoğrafta uygulamadan bir kaç gün önceki saçlarımı görebilirsiniz.


Boyama sonrası saçlarımı da bu fotoğrafta görebilirsiniz. Saç diplerim benim için çok çok daha önemli elbette. Bioblas saç boyası beyazlarımı tamamiyle kapattığı için pek bir mutluyum. Renk çok koyu olmadığı için beyazlarımın kapanması konusunda sıkıntılar yaşayabiliyordum ancak Bioblas kumral saç boyasında böyle bir durumla karşılaşmadım. Genelde kutu üzerinde gösterilen renkle uygulama sonrası karşılaşılan renk arasında farklar olur. Ancak kutudaki renk oldukça gerçekçi. Saçlarımın rengini ve tonunu seviyorum. Bu yüzden bana en yakın olan renk Kumral oldu. Bitkisel yağı ve saç maskesini de çok sevdim. Ayrıca boyama sonrası saçlarımda olağandan daha fazla bir dökülme ile karşılaşmadım.




Ürünü deneme fırsatı sunan Biota Lab ailesine teşekkürler. Bioblas saç boyası ve renklerine ulaşabileceğiniz bağlantı linki; Bioblas Color&More Saç Boyası ve Renkleri

Sevgiler..

PAYLAŞ

5 yorum:

  1. Çok yakismis yahu. Boya kullanmayan birine boyatacak kadar güzel hemde. Öpüyorum cok sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Blog dünyasına yeni katıldım arkadaşlıklar kurmaya geldim bloguma beklerim :) cileklireccel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Buypasa.com yakında açılıyor. Kozmetik ve tüm bakım ürünlerinde inanılmaz indirimler sizleri bekliyor. Detaylı bilgi için http://sanalpazar24.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. Gule gule kullan sacini canim. Guzel olmus gercekten

    YanıtlaSil
  5. Gule gule kullan sacini canim. Guzel olmus gercekten

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)