1 Temmuz 2015 Çarşamba

Herkese merhaba. Eco Cosmetics Organik Sertifikalı El Kremi yorumlarımı paylaştığım yazıma hoş geldiniz. Eco Cosmetics %100 doğal içerikle karşımıza çıkan bir marka. Doğal ve organik ürünleri hiç şüphesiz içimiz rahat bir şekilde kullanıyoruz. Bu anlamda temiz içerikli Eco Cosmetics Organik Sertifikalı El Kremi benim de favori ürünlerim arasında yer aldı. 


Eco Cosmetics Organik Sertifikalı El Kremi
Eco Cosmetics Organik Sertifikalı El Kremi

Eco Cosmetics Organik Sertifikalı El Kremi ekinezya ve üzüm çekirdeği yağı içeriyor. Bu sayede el ve tırnakları besleyici özelliğe sahip. Hoş kokusu ise içeriğindeki esansiyel yağların eseriymiş. Sentetik parfüm, boya, koruyucu, PEG, paraben, petrol ürünleri, parafin ve silikon türevleri içermez. GDO içermiyor.

Eco Cosmetics Organik El Kremi
Eco Cosmetics Organik El Kremi

Ben kullandığım andan itibaren el ve tırnaklarımda güzel sonuçlar aldım. Hatta annem ve kız kardeşim de kullandılar. Onlar da çok memnun kaldılar. Sürekli nail art yapan oje süren birisi olarak bu el kremini sürekli kullanır oldum. Günde iki kere kullanmak bu ürün için yeterli bence. Nemlendirmesi ve bu nemliliğin kalıcılığı oldukça tatmin edici. Yumoş ellerle dolaşmak isterseniz tercih edebileceğiniz ürünler arasında. Ben çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum. Eco Cosmetics ürünlerine www.yasamdukkani.com.tr den ulaşabilirsiniz.

Direk ürüne ulaşabileceğiniz bağlantı linkini de ekliyorum. Eco Cosmetics Organik Sertifikalı El Kremi

Bu harika ürünü deneyimleme fırsatı sunan Yaşam Dükkanı'na teşekkür ederim.

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)