22 Temmuz 2015 Çarşamba

Herkese sevgi ve selamlarımla bugünkü yazımı huzurlarınıza sunuyorum. Daha üç kere kullandığım ancak hakkında çabucak fikir sahibi olduğum bir ürün var şimdi sırada. The Balm- Cindy-Lou Manizer. The Balm ürünlerinin ambalajlarına ve elbette ki ürünlerine bayılıyoruz tabi ki. Ancak indirimlerde hiç bir paletini bulamıyorum ne yazık ki. Bu konuda muzdaribim. Neyse ki bu indirimde Cindy lou'yu kapmış durumdayım. 

The Balm - Cindy-Lou Manizer
The Balm - Cindy-Lou Manizer

The Balm aydınlatıcılar Betty Lou, Cindy Lou ve Mary Lou olmak üzere üç çeşit. Betty Lou'yu direk eledim. Mary lou ve Cindy Lou arasında çok kararsız kaldım seçerken. Oradaki spot ışıklardan mıdır nedir bir anda Cindy- lou bana daha cazip geldi. Ancak Mary Lou'nun da aydınlatıcılığı ve ışıl ışıl duruşunu unutamayacağım sanırım. Belki beyaz tenli olduğum için Cindy lou bana daha uygun ancak Mary Lou da da aklımın bir köşesinde elbette. Eğer bronz ya da esmer tenli iseniz sanırım Mary Lou size daha çok yakışacak. Aydınlatıcılığı ise kat be kat daha fazla. Pembe alt tonlulara ise Cindy lou daha iyi gidecek gibi. Cindy Lou daha çok allığa benzer bir izlenim bıraktı bende kullandıkça. Aydınlatıcılığı ise oldukça doğal duruyor. Yine de bendeki duruşunu sevdim diyebilirim.


The Balm - Cindy-Lou Manizer
The Balm - Cindy-Lou Manizer



Duruşunu burada elimin içinde göstermeye çalıştım. Gün ışığında çekmeme rağmen görüyorsunuz ki aydınlatıcılığa dair pek de bir iz yok. Eğer siz de kararsız kalırsanız kesinlikle Mary lou'yu öneriyorum. Ben de Mary Lou'yu almadığım için biraz pişmanlık yaşasam da allık niyetine kullanacağım bir ürünüm daha olduğu için seviniyorum. Bir sevmediğim yanı da tüm çizgilerime giriyor olması. 

The Balm - Cindy-Lou Manizer duruşu
The Balm - Cindy-Lou Manizer duruşu

The Balm ürünlerini Gratis'lerde bulabilirsiniz. İndirimlerde The balm ürünlerini kaçırmayın der kaçarım. Sevgiler..:)

PAYLAŞ

7 yorum:

  1. Mary lou severek kullanıyorum ama aklım cindy lou'da benimde.. Dediğin gibi aydınlatıcıdan ziyade allık havasında bu ürün, ama çok hoş bir pembesi var beyaz tenlilere inanılmaz yakışacaktır..

    YanıtlaSil
  2. Bende de Mary Lou var, hepsi çok güzel, güle güle kullan cnm ;))

    YanıtlaSil
  3. bende mary lou kullanıyorum ama gratise her gidişimde bunada göz kırpmadan geçmiyorum almam yakındır :)

    YanıtlaSil
  4. Benim için de hem allık hem de göz farı. Mary Lou ile Cindy Lou'nun arasında kalmıştım ben de ama Cindy Lou aldığım için hiç pişmanlık duymadım, hatta iyi almışım ;)) Güzel günlerde kullanın siz de ;)))

    YanıtlaSil
  5. Mary lou'ya sahip olduğum ve kendisi bana ölene kadar yeteceği için bunu almayı düşünmüyorum :D ama çok güzel the balm ürünleri gerçekten.

    Ama ben asıl fotoğraflarına bayıldım. Ne kadar güzel olmuş görsellerin ^^

    Nail Art in Wonderland

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)