10 Ağustos 2015 Pazartesi

Herkese selam. Bugün sizlere Maybelline Colossal Kajal Göz Kaleminden bahsetmek istiyorum. Biliyorsunuz lansmanı sosyal medyada da hayli dikkat çeken bir üründü. Reklam yüzü ise Merve Boluğur olmuştu. Simsiyah ve akmıyor diye adı çıkınca da herkes koşa koşa aldı. Ben daha yeni alabildim.

Gelelim benim yorumlarıma. Maybelline Colossal Kajal Göz Kalemi asansörlü olduğu için oldukça kullanışlı. Yani kalemtraş derdi olmuyor. Ancak kapağını açık unutmamaya özen gösterin. Oldukça hassas bir ürün ve kuruyabiliyor. Bir de benim için olumsuz bir özelliği var ki bana en çok sıkıntı veren kısmı bu. Ne yazık ki ucu çok kalın oluyor ve asla ince çizgiler çekemiyorsunuz. Bant yapıştırmadan da kesinlikle düzgün bir kuyruk elde edemiyorsunuz. 

Maybelline Colossal Kajal Göz Kalemi
Maybelline Colossal Kajal Göz Kalemi

Maybelline Colossal Kajal Göz Kaleminin fiyatı 9 küsür TL. Şu an a101 gibi marketlerde bile var kendisi.Onu bulmak hayli kolay. 
Maybelline Colossal Kajal  Black Göz Kalemi
Maybelline Colossal Kajal Black Göz Kalemi

İşte burada ucunu görebilirsiniz. Ve çok konuşulan bir özelliği de simsiyah oluşu idi. Ama ben ne yazık ki tek katta ve hatta iki katta bile net bir simsiyahlık elde edemedim. Burada gördüğünüz çizgi beş kat. Ve ancak bu siyahlığa ulaşabildim. Maybelline Colossal Kajal Göz Kalemi yine de elimdeki en siyah ürün diyebilirim. Üç kere üzerinden geçmek benim için dert değil. Yalnız daha fazla üzerinden geçmek istediğinizde ne yazık ki alttaki çizgiyi bozuyorsunuz. Çünkü hemen sabitlenen bir ürün. Kalıcılık konusu ise üründe en beğendiğim özellik oldu. Benim gözlerimde gerçekten 3-5 saat kalmayı başardı ki bu benim için oldukça iyi bir süre. 

Maybelline Colossal Kajal Asansörlü Göz Kalemi
Maybelline Colossal Kajal Asansörlü Göz Kalemi

Maybelline Colossal Kajal Göz Kalemi sonuç olarak fiyatı 9 TL olan bir kalem için hiç de fena sayılmaz. Fakat beklentileriniz çok çok yüksekse bu ürün o beklentileri karşılamayacaktır. Ben severek kullanıyorum. Ama ikinci kere alır mıyım? Pek sanmıyorum. Umarım bu yazı bu ürün için size yol gösterir. Sevgiler..

PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Asansörlü kalemler en ideal olanlar benim için.Alıp kullanmayan bir ben kaldım sanıyorum bu kalemi, nedense bir türlü şans vermek gelmiyor içimden halbuki kalıcılığıda güzel deniyor :/

    YanıtlaSil
  2. ben de kullanıyorum çok mükemmel değil ama kirpik içinde iş görüyo ama eyeliner gibi üst kirpik üstüne sürülmüyo kalın gibi oluyo o yüzden bitince almayacağım :)

    YanıtlaSil
  3. Asansörlü kalemleri ben de tercih ederim... Daha pratik ve kullanışlı oluyorlar..

    YanıtlaSil
  4. bende aynı sorunları yaşadığım için sanırım 2. kez almam.. aslında farkettim de çok da kullanmamışım.. bide çok fazla kırılıyor. bu arada çok yeniyim burda. ben de beklerim http://esyspage.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)