6 Ekim 2015 Salı

Herkese merhaba. Uzun zamadır favoriler yazısı yazmıyorum. Ancak bundan sonra her ay yazmaya çalışacağım. Çünkü tespitlerime göre kozmetik bloglarında insanların en çok merak ettiği konular Alışveriş, Favoriler ve Bitenler. Ben de artık elimden geldiğince bu üç konuyu bloğumda atlamamaya çalışacağım. Bugün Eylül Ayı favorilerimi sizlerle paylaşıyor olacağım.

Burada Eylül Ay'ında sıklıkla kullandığım ürünleri toplu olarak görebilirsiniz.
Eylül Ayı Favori Ürünlerim
Eylül Ayı Favori Ürünlerim

Önce rujlarla başlamak istiyorum. Eylül Ayı boyunca en çok kullandığım iki ruj Mac Please Me ve Rimmel London Kare Moss Nude 42 oldu. Her ikisinin de rengi tenime ve dudak rengime çok uygun. Rujların yazılarını daha önce yazmış ve yorumlamıştım. 

Eylül Ayı Favori Ürünlerim
Eylül Ayı Favori Ürünlerim


Eylül Ayında özellikle saçlarıma ekstra bakım yaptım ama en çok sevdiğim ürünüm Urban Care sıvı saç kremi oldu. Kokusu ve verdiği yumuşaklık hissi çok hoşuma gidiyor. Üstelik hayli bereketli. O kadar çok sıkmama rağmen bitmedi. :) Saçlar kuruyken de kullanılabiliyor olması büyük artı. Urban Care sıvı saç kreminin de yazısını yazmıştım. Dilerseniz aratıp okuyabilirsiniz. 

Eylül Ayı Favori Ürünlerim
Eylül Ayı Favori Ürünlerim

Carrotcare Şampuan ve saç kremi Eylül Ayı banyo rutinimin ayrılmaz parçası oldu. Çok severek kullanıyorum ve kullanıcı yorumlarını da okudukça aslında ne kadar çok kişinin memnun kaldığını öğrendim. Saçları yumuşacık yapıyor. Gerçekten çok çok başarılı ürünler. Yazısını daha önce bloğumda yazmıştım. 

Eylül Ayı Favori Ürünlerim
Eylül Ayı Favori Ürünlerim

Ayak bakımımı ihmal etmemeye çalışıyorum. Çünkü hamilelik dönemimde gerçekten bana sıkıntı yaşattılar. Sanıyorum bütün hamilelerde aynı durum söz konusu.  Doğumumdan sonra düzenli olarak bakım yapıyordum. Lapitak ürünlerini de severek kullanıyorum ama Eylül Ayı'nda en çok kullandığım ürün Neutrogena hızlı emilen ayak kremi oldu. Görseldeki diğer ürün ise aşık olduğum yüz kremim. Bitmek üzere olması gerçekten üzücü. Çünkü oldukça pahalı. Absolution La Creme du Jour. Organik sertifikalı bir ürün ve yasamdukkani.com da satılıyor. Menşei Fransa. Ama harika bir yüz kremi diyebilirim. Benim inanılmaz karma cildimin yağ dengesini o kadar iyi sağlıyor ki. Ayrıca mevsim değişikliklerinde pul pul dökülen cildimden eser yok. İmkanınız varsa herkese tavsiye ediyorum. Yazısını yazmıştım bunun da.

Eylül Ayı Favori Ürünlerim
Eylül Ayı Favori Ürünlerim

Gelelim kullandığım Parfüme. Avon Sunshine Kiss. Ya şimdi bu koku o kadar yazlık bir koku ki. Ama gel gelelim Eylül Ayı boyunca elimden düşmedi. Annem Doğum günümde hediye etmişti. 29 Ağustos'ta. Meyve, çiçek, amber ne ararsan var. Ayrıca şişesi de çok albenili. Ve İnstagram görsellerimde kullanıyorum. Renk yansımaları fotoğrafta çok güzel çıkıyor. 

Eylül Ayı Favori Ürünlerim
Eylül Ayı Favori Ürünlerim

Gelelim bu iki minnoşa. :) Essence Nauty girl allık ve Miss W kirpik uzatıcı rimel. Essence geçtiğimiz yaz aylarına özel Nauty girl makyaj serisi çıkarmıştı. İşte bu allık da o koleksiyona ait. Yine yazlık bir ürün ama ben sonbahara da çok yakıştırdım. Yapısını ve verdiği kızıllığı sevdiğim için de sıklıkla kullandım. Yazısı hazırlanan ürünler arasında kendisi. Miss W 02 numaralı kirpik uzatıcı rimel ise kısacık kirpiklerime ilaç gibi geldi. Vaadettiği işi çok iyi yapan bir maskara ancak dolgunluk vermiyor. Zaten ben makyajlarımda en az iki rimel kullandığım için diğer maskaralarımla takviye yapıyorum. Ama tek tek ayırması ve topaklanma yapmaması benim için büyük bir artı. Üstelik organik. Yine yasamdukkani.com da satılan o harika ürünlerden. Yalnız ben biraz az ömürlü buldum. yani hafiften kurumaya başladı. Yine de favorilerim arasına girmeyi başardı. Miss W maskaranın yazısı da mevcut. 


Eylül Ayı Favori Ürünlerim
Eylül Ayı Favori Ürünlerim

Son olarak Pastel Nude Far Paleti var. Çok seviyorum bu paleti. Hem mat hem ışıltılı farlar var. Hem de gramajları fazla. Renkler de çok güzel. E daha ne olsun. Kışın da favori ürünlerim arasında olacağına eminim. Pastel nude far paletini de yorumlamıştım. 

Eylül Ayı Favori Ürünlerim
Eylül Ayı Favori Ürünlerim

Sizin Eylül ayı favori listeniz nasıl? ve benim favori ürünlerimi nasıl buldunuz? Yorum yazmayı unutmayın. Sevgiler..



PAYLAŞ

7 yorum:

  1. tkozmetik ile ilgili guzel bılgıler verdiniz alısverişte dikkate alacagım kesin :)

    YanıtlaSil
  2. kozmetik ile ilgili guzel bılgıler verdiniz alısverişte dikkate alacagım kesin :)

    YanıtlaSil
  3. gelsin yeni alışverişler o zaman :)

    YanıtlaSil
  4. Carrot care şampuan ve saç kremi benim de favorim, çok severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  5. please me ruja bayılıyorum. ama ben ancak kışın kullanabiliyorum çünkü yazın bronzlaşınca çok açık kalıyor :( şimdilerde de mocha ya taktım :\

    YanıtlaSil
  6. Pastel paletin renkleri cidden çok hoşmuş

    YanıtlaSil
  7. Absolution ve Miss W ürünleri gerçekten çok güzel (:

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)