3 Ekim 2015 Cumartesi

Bayan giyim denilince ne kadar hassas bir konu olduğunu herkes bilir. Bir kadın için giydiği her şey ayrı bir büyü taşır, ayrı bir tarzı yansıtır. Bu ışığı doğru biçimde yansıtmak da bazen detaylı bir çalışma, doğru parçaların doğru biçimde kombinlenmesini gerektirir. Kadınlar için alışveriş zevklidir fakat bazen meşakkatli bir hal de alabilir. Günün yorgunluğu, trafik, yaşam stresi derken alışveriş arada kaynayabilir, kadınlar için bir nebze yorucu bile olabilir.


Halbuki zevki çıkarılması gereken, size mutlu edip endorfin salgılamanızı sağlayan bu aktiviteyi kısa zaman dilimlerine sıkıştırmak tam bir haksızlıktır. Bu haksızlığa dur diyen bir olgu var neyse ki: Online giyim satış kanalları. İnternet üzerinden satış yapan sayfalar size sonsuz alternatif sunarak hem seçim yapmanızı kolaylaştırıyor, hem de bütçenize uygun olabilecek daha fazla seçeneği görebilmenizi sağlıyor. Bu da ışığınızı doğru tarzla, doğru parçalarla yansıtmanızı kolaylaştırıyor, size de şıklığınızın ve eşsizliğinizin tadını çıkarmak kalıyor.

 


İnternet alışveriş dünyasının bir üst basamağı da şimdilerde kendini gösteriyor. İsim Modasto.com. Modasto.com ile çevrimiçi alışverişin sağladığı tüm avantajlar daha da görünür ve daha da faydalı bir hal alıyor. Nasıl mı? Bir site düşünün ki kampanyaları ayağınıza taşıyan tüm diğer sayfaları tek bi platformda beğeninize sunsun; indirimlerden ve kampanyalardan size haberdar etsin. Hatta öyle bir platform olsun ki aradığınız sayısız giyim, dekorasyon, aksesuvar veya ayakkabı modeli için size yönlendirme versin, tüm markaları, tüm sezon ürünlerini ilk sizin görmenizi sağlasın.
Tüm bunları bu link aracılığıyla Modasto.com üzerinden görebilirsiniz. Mantık çok sade ve anlaşılır: Aradığınız ürünü kategoriler ve alt-kategorilere bakarak buluyorsunuz, fiyat ve popülerlik gibi birden fazla alanda kriterlerinizi belirlemenizi sağlayan filtreleri uyguluyorsunuz ve istediğiniz ürünü buluyorsunuz. Mutlu sona ulaştığınızı zannederken okuduğunuz ürün açıklamasından bu ürünün size aslında pek de uygun olmadığını mı fark ettiniz? Ziyanı yok. Yapmanız gereken tek şey arama sonuçlarınıza geri dönüp kendinize daha uygun olabileceğini düşündüğünüz modeli tıklamak.
Beğendiğiniz ürünün giriş sayfasında, satışın yapıldığı asıl siteye yönlendiren butonu göreceksiniz. Keyifli alışverişler!


*Basın Bülteni.

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)