26 Nisan 2016 Salı

Herkese merhaba. tanışma fırsatı bulduğum ve çok çok memnun kaldığım bir markayla sizi tanıştırmak istiyorum. "Mia organical" Mia Organical Etco Cosmos ve Dermatest sertifikalarına sahip bir firma. COSMOS standardına göre bir ürünün “Organik” olarak sertifikalandırılabilmesi için tüm içeriğinin %95‘inin tarımsal maddelerden elde edilmiş olması ve ürün içinde en az %20 oranında organik hammadde bulunması gerekmektedir. Cosmos kar amacı gütmeyen bir kuruluş olduğu için de bu konuda oldukça katı. Ayrıca Organik Sertifikalı Kozmetik ürünlerin içeriğinde GDO, paraben, phenoxyethanol, nanoparçacıklar, silikon, PEG, sentetik parfümler ve boyalar ile birlikte hayvansal kökenli hammaddelerin kullanımı yasaklanmış. 



Her iki sertifikayı da almış olan Mia Organical ürünlerini denedim. Özellikle el kremini ve göz çevresi kremi ilk denediğim ürünler arasındaydı. El kremi gerçekten müthiş. Ürünlerde kimyasal içerik olmadığı için parfümsü kokular alamıyorsunuz elbette ki ama ürün içeriği şimdilerde çok çok daha önemli.

Ürün gamı oldukça geniş. Anti-aging, cilt temizleme&hazırlama, saç ve vücut bakım ürünlerini hizmetimize sunuyor.
Mia Organical, ürünlerinde genellikle argan yağı kullanıyor. Argan yağının faydalarını artık hepimiz biliyoruz. Ürünleri kullanırken içeriğinin temiz olduğunu bilmeniz o ürünü güvenle kullanmanıza vesile oluyor. Böyle ürünleri bizlere sundukları için teşekkür ediyorum.
Ürünün içeriği kadar aslında hangi koşullarda yapıldığı da çok önemli.  Mia Organical bunu da düşünmüş ve ürünlerinin dermatolojik testlerini, Avrupa’nın en prestijli test kuruluşları arasında yer alan, DERMATEST Almanya Laboratuvarlarında yaptırmış. Üretim tesislerinde ise Avrupa birliği yasalarında belirtilen İyi Üretim Uygulamaları benimsenmiş. Her konuda dört dörtlük bir firma diyebiliriz. 
Mia Organical ürünlerini online sitesinden ve anlaşmalı eczanelerden temin etmeniz mümkün. 


PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Ben de özellikle göz çevresi kremini çok sevdim! Elimdekiler bitince tam boyunu almayı düşündüğüm ürünlerden biri. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. el kremi ve göz kremini çok beğendim diğer ürünleri de henüz deniyorum..

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)