14 Nisan 2016 Perşembe

Herkese merhaba. Bugün sizlere yeni keşfettiğim bir e-mağazadan, Netmoda.com dan bahsetmek istiyorum. Netmoda'da giyim, ayakkabı, çanta, aksesuar, takı, kozmetik, erkek giyim, ev gereçleri gibi pek çok alanda bizlere hizmet sunuyor. Uygun fiyatları, kampanyaları ve indirimleriyle her bütceye uygun ürünlerle satış yapan Netmoda'yı keşfetmek isterseniz siz de hemen alışveriş yapın. :)



Yukarıdaki Mağazalar menüsünü seçerek istediğiniz mağaza ve markaların ürünlerini tek bir sayfada görebilmenize olanak sağlıyor Netmoda. E-mail hesabınızla Netmoda ya abone olabilir ya da Facebook hesabınız üzerinden siteye bağlanabilirsiniz. Bu sayede kampanya ve indirimlerden anında haberder olabilirsiniz. 

Özellikle şimdi yaz da geliyorken Netmoda daki eteklere bir göz gezdirin derim. Ben her yaz mutlaka birkaç etek alıyorum kendime. Bu yaz da ihmal etmedim tabi hemen etek satın aldım. Siz de almak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın derim. Netmoda da çok fazla etek çeşidi var ve aradığınız eteği bulacağınıza şüphem yok. Mutlaka uğrayıp bir göz gezdirin. 



Aslında her kategoride çok fazla çeşit var. Takılara da dalıp gitmişliğim vardır. Sol taraftaki arama seçenekleriyle istediğiniz fiyata istediğiniz marka ürünü kolaylıkla bulmanız mümkün. Sitede en sevdiğim şeyi de söyleleyim öyleyse. Hemen yukarda sağda Ne Gisem, Stil Rehberi, Kombin Yap, Koleksiyon Yap gibi menü seçenekleri var. Oraları da kurvalayın. Neden sevdiğimi siz de anlayacaksınız. :) Keyifli alışverişler dilerim..

PAYLAŞ

4 yorum:

  1. İlk kez duydum bu siteyi ama merak edip baktım çok güzel ürünler varmış :)) Çok güzel elbise modelleri var :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de ilk kez duydum bu siteyi,inceliyorum hemen.. :)

    YanıtlaSil
  3. dilvin de satılıyormuş hemen bakacağım..

    YanıtlaSil
  4. Yeni bir siteyle tanıştık sayenizde teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)