28 Mayıs 2016 Cumartesi

Merhabalar. Bu yazımda hem bir duyuru yapacağım hem de önerilerim olacak. Dermokozmetika sitesinde Sally Hansen ürünlerinde "3 AL 2 ÖDE" kampanyası başladı. Tam tarihi şu anda net değil ancak 2- 3 ay sürecekmiş sanırım kampanya. Sally Hansen ürünlerini sıklıkla kullanan biri olarak bu harika haberi sizlerle de paylaşmak istedim. Aşağıda memnun kaldığım ve öneride bulunmak istediğim oje ve tırnak ürünlerini sizlerle paylaşıyor olacağım.



İşte ilk oje önerisi; Sally Hansen Complete Salon Manicure - Terracotta. Biraz renk uyumuyla böyle bir fotoğraf hazırladım. Türkçe ismi Sütlü Kahve diye geçiyor. Fındık kabuğuna da oldukça benzettiğim için görsele fındıklarımı da ekledim. :) 


Bir diğeri Sally Hansen Complete Salon Manicure - 370 Commander. Mantar rengi. Sally Hansen ojeleri oldukça kalıcı. Ben bir de üzerlerine Sally hansen İnsta-Dri oje kurutucu sürüyorum. Hem ekstra jel parlaklığı veriyor hem de yaklaşık 1 dakika içerisinde ojeleri tamamen kurutuyor. Şimdiye kadar kullandığım en iyi oje kurutucu top coat diyebilirim. Eğer alışveriş yapacaksanız Dermokozmetika'dan sepete mutlaka İnsta- Dri yi atın.


Bir diğeri Sally Hansen Complete Salon Manicure - i pink i can. Yazın sıklıkla kullandığım renklerden benim de. Harika durmuyor mu ama? :) Eğer Sally Hansen alışverişi yapmayı düşünüyorsanız Dermokozmetika.com.tr den 3 al 2 öde kampanyası ile karlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. 







   Basın ürünüdür.

PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Siteye göz attım ojelerin renkleri çok güzelmiş gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok güzel renkler bence de. :) Sally Hansen diğer tırnak bakım ürünlerinde de çok başarılı.

      Sil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)