15 Haziran 2016 Çarşamba

Herkese merhaba. Sizi harika iki ürünle tanıştırmak için bu yazımı yazıyorum. Avalon Organics C vitaminli gençleştirici etkili krem ve Avalon Organics C vitaminli yenileyici dudak balsamı. Avalon Organics (Gcs Organics) isminden de anlaşılacağı üzere organik ürünler sektöründe faaliyet gösteren bir marka. Türkiye'ye getirdikler tüm ürünler organik sertifikalı ve hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Hiçbir kimyasal içermiyor ve sağlıklı yaşamı hedefliyor. 


Gcs Organics bu iki ürünü deneyip yorumlamam için bana iletti ve ben her iki ürünü de birkaç haftadır kullanıyorum. Bugün yorumlarımı sizlerle paylaşıyor olacağım.




Avalon Organics C vitaminli gençleştirici etkili krem cildi yağlandırmadan nem veriyor. Cilde sağlıklı ve genç görünüm vermeyi vaadediyor. İçeriğinde C vitamini, limon ve beyaz çay bulunuyor. Ayrıca hem kokladığınızda hem de sürdüğünüzde mis gibi limon kokusu veriyor. Nemlendirme özelliği çok çok iyi ve cilt tarafından hızlıca emiliyor. Ayrıca cildi yağlandırmıyor ve dolayısıyla parlatmıyor. Ürün %70 organik. Ve paraben, koruyucu madde, sülfat, renklendirici ve parfüm içermiyor. Sırf bu özellikleriyle bile gözünüz kapalı alabileceğiniz bir ürün. Ben kullanırken çok keyif alıyorum. Hem kokusu hem de nemlendirme özelliği çok çok iyi. Anti aging ve zararlı ışınlara karşı koruma sağlayan özelliği sayesinde cildi gençleştiriyor ve sıkı, sağlıklı bir görünüme ulaşmanızı sağlıyor.


Avalon Organics C vitaminli gençleştirici etkili krem
Avalon Organics C vitaminli gençleştirici etkili krem





 Avalon Organics C vitaminli yenileyici dudak balsamı. Bu ürünü nasıl tarif ederim bilmiyorum. Çok çok çok seviyorum. Sürekli benimle ve gittiğim her yere de götürüyorum. Bitince yeniden alırım dediğim bir ürün oldu benim için. Size de deli gibi tavsiye ediyorum. Mutlaka alın, kullanın. Neden böyle dediğimi çok daha iyi anlayacaksınız. Eğer elinizdeki lip balmlarda aradığınızı bulamadıysanız kesinlikle şans vermelisiniz. Ürün 7 gram ve fiyatı  15 TL. Dudağıma sürerken bile mest olduğum bir ürün. Mis gibi kokusu ve harika bir tadı var. İçeriğine gelecek olursak tamamen organik yağlardan üretilmiş. Cve E vitaminleriye desteklenmiş. Castor yağı, soya yağı, omega 3 ve  omega 6 yağ asitleri, aloe vera yaprağı özü bulunuyor. Dudaklarıma sürdükten 5 dakika sonra dudaklarımı yeniliyor ve pürüssüz yapıyor. Dudaklarımı çok güzel besliyor. Ben çok memnun kaldım bu yüzden sizlerin de bu güzel ürünü keşfetmenizi öneririm.


Avalon Organics C vitaminli yenileyici dudak balsamı
Avalon Organics C vitaminli yenileyici dudak balsamı

Asansörlü ve çok kullanışlı. 



Bu iki üründen de memnun kalmış biri olarak diğer ürünleri de bende merak uyandırdı açıkçası. Sitelerine göz gezdirin ve yeni gelecek ürünleri de takip edin derim. Avalon organics i bize sağlıklı ve hayvanlar üzerinde test edilmeyen ürünler sunduğu için çok çok tebrik ediyorum. Sizin bu markadan kullandığınız ürünler var mı? Yorumlarınızı merakla bekliyorum. Tekrar görüşmek üzere.

PAYLAŞ

3 yorum:

  1. Amerika'ya gittiğimde bu kreme bakıp bakıp bırakmıştım! Keşke alsaymışım dedim yazını okuyunca :) C vitaminli ürünleri ben de çok seviyorum, kesinlikle cildi canlandırıyor. Dudak balmı da aklımda olsun, elimdekiler bitince alayım ^_^ sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. İçeriğinde limon ve beyaz çay bulunması ilgimi çekti :)) Ne kadar güzeller organik olması çok iyimiş. İlk defa duydum güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. bilgiler için teşekkürler

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)