16 Haziran 2016 Perşembe

Herkese merhaba. Harika bir duyuru yapacağım. Kozmium.com da harika indirimler, kampanyalar gördüm. Kozmium pek çok kozmetik markalarını bizlerle buluşturan online alışveriş sitesi. Anne-bebek, güneş, cilt bakımı ve saç bakımı, kişisel bakım, ağız bakımı, gıda takviyeleri, cinsel sağlık, medikal ve makyaj ürünleri ile pek çok kategoride pek çok ürünü hizmetimize sunuyor. 





Siteye üye olarak yeni fırsat ve kampanyalardan haberdar olabiliyorsunuz. Ayrıca Sipariş verdiğinizde siparişinizin takibini yapabilmeniz için size kolaylık sağlanmış. Üye olarak kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Üstelik pek çok üründe harika kampanyalar var. Ve farklı zamanlarda farklı ürünlerde indirimler oluyor. 



Ayrıca bazı ürünlerde, özellikle sanırım çok satanlarda süper hızlı gönderim yapabiliyorlar. Bu kesinlikle çok çok mutlu edici. Çünkü bazen aylarca gelmeyen ürünler oluyor ve onu bırakın birkaç gün gelmese dahi mağdur olabiliyorsunuz. Ancak Kozmium bu konuda oldukça duyarlı. Siz de sürekli aldığınız ürünlerin fiyatlarına bakmak isterseniz Kozmium'a uğramayı unutmayın. 

PAYLAŞ

1 yorum:

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)