14 Aralık 2016 Çarşamba

Herkese selam. Sizlere bugün harika bir alışveriş sitesinden bahsetmek istiyorum. Biz kadınların vazgeçilmezleri olan ayakkabı, çanta ve aksesuar satışı yapmakta mecrea.com. Evde pek çok ayakkabı ve çantamız olmasına rağmen yine de almalara doyamadığıklarımızdan ayakkabılar ve çantalar. Ben şöyle bir göz attım ve sizleri de bu harika siteden haberdar etmek istedim. 



Üstelik şimdilerde büyük büyük indirimleri var. Bu sezon ayakkabı, bot, çizme, çanta  ya da aksesuar alacaksanız mutlaka Mecrea'ya uğrayın. Fotoğrafların üzerine gelince ürünlerin farklı açılardan çekilmiş fotoğraflarıyla karşılaşıyorsunuz.

Şu topuklu ayakkabılara bakın. Hepsi birbirinden güzel. Gerçekten insanın içi gidiyor. :)



Tüm çeşitlerde indirim var ve bazı indirimler ile ayakkabılar oldukça uygun fiyata satışta. Ben de bir kaç favorimi sizlerle paylaşmak istedim. 


İşte bu ikisine ilk gördüğüm anda aşık oldum diyebilirim. Ayrıca tükenmiş numaraları da talep edebiliyorsunuz. Hepinize şimdiden iyi alışverişler. :)


PAYLAŞ

1 yorum:

  1. Bu siteyi ilk kez duyuyorum. Hem de indirim var. Ben çoğunlukla internet üzerinden alışveriş yapan biri olarak mutlaka uğrayacağım :) Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)