7 Aralık 2016 Çarşamba


Herkese selam. Bugün sizlere Flormar markasına ait denim desenli ambalajlarıyla dikkat çeken Comfort Zone makyaj koleksiyonundan bahsetmek istiyorum. Flormar yeniliklerle bizi sürekli şaşırtan bir marka. Comfort Zone koleksiyonu ambalajlarını bile atmaya kıyamayacağınız harika bir koleksiyon. Dilerseniz ürünleri yakından incelemeye başlayalım.

Flormar comfort zone makyaj koleksiyonu
Flormar comfort zone makyaj koleksiyonu

Öncelikle koleksiyonda yer alan ürünler tam sonbahar ve kış renklerinden oluşuyor İlk ürünümüz Cozy Quartet Eye Shadow. Bendeki rengi 03 Nude Plums. Renklerine bayıldığımı söylemeliyim. Özellikle mürdüm rengi bir harika. Dört adet mat far içeriyor ve kremsi yapıya sahipler. 


Renklerini de burada baz kullanmadan göstermeye çalıştım. Kalıcılıklarını çok deneyimleyemesem de tozutma sıkıntısı olmadan yumuşacık yapısı ile sürümünün çok çok kolay olduğunu söyleyebilirim. Fiyatı 24,90 TL.


Ojeleri ise top coatı ile ikili setler halinde satılıyor. Ayrıca bu top coatı hem base coat hem oje kurutucu top coat olarak da kullanabiliyorsunuz. Flormar ojeleri ne kadar çok sevdiğimi zaten biliyorsunuz. İnstagram hesabımdan oje renklerini takip edebilirsiniz. Oje setlerinin fiyatları 7,90 TL.



İşte sıradaki cicişimiz Smooth Toch Powder Blush 04 Golden Sunset. Hafif saten bir bitişi var. Bu tonlarda allıkları kendime çok yakıştıramasam da hafif ışıltılı yapısı ile rengi çok güzel yansıtan bir ürün. Cildi canlı gösteriyor bu tarz ürünler. Parmağıma uyguladığımda ürün hafif kalsa da cilt ile bütünleştiğinde oldukça pigmentli olan yapıyı keşfedebiliyorsunuz. Bu ürünün fiyatı işse 24,90 TL.


Diğer ürünümüz Smooth Toch Compact Powder. Bendeki 07 numaralı Golden Neutral. Yapısını oldukça yumuşak buldum. Cilt ile buluştuğında bu ipeksi yapının değerini bir kez daha anlıyorsunuz. Çok fazla pudra kullanmasam da makyajı sabitlemede oldukça başarılı olduğunu söylemeliyim. Fiyatı 29,90 TL.


Koleksiyonda bir de kalem tujlar var.Bendeki rengi 04 Simply Cherry. Yarı mat oluşunu çok sevdim. Çünkü kalem formundaki mat rujları uygulamakta hayli güçlük çekiyoruz. Ayrıca bu jumbo kalemleri kolayca açabilmek içinde yine kalem çapına uygun kalemtraşı da koleksiyonda mevcut.


Yapısı oldukça yumuşak ve kolayca sürülüyor.Renk biraz iddiali ancak pek çok renk seçenekleri de koleksiyonda mevcut. 



Siz bu koleksiyondan neler denediniz? Yazın. Konuşalım. Herkese kocaman sevgilerimle. Yeni yazılarda görüşmek üzere. :)




Basın kitidir.

PAYLAŞ

1 yorum:

  1. Kalem ruj denemiştim ve kalıcılığı çok az beğenmemiştim yapısını birde

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)