27 Temmuz 2018 Cuma

Baskı oje modeli
Baskı Oje Deseni

Ojeleri ve oje deseni yapmayı sevenler için üretilmiş baskı setlerini bilmeyen kalmadı diye düşünüyorum ama iş uygulamaya gelince elbette ki zorlananlar oluyor. Ben de bu setler yeni çıktığında kendime bir tane edinmiş ve yapmaya çalışmıştım ama ilk denemelerim ne yazık ki başarısız olmuştu. Tabi zamanla yapa yapa alıştım ve artık ben de o baskı plakalarından harikalar yaratabiliyorum. Hem de yeni başlayanlar için baskı setiyle oje deseni nasıl yapılır? videosunu sizler için hazırladım.

Bu setler sayesinde herkes eli alıştıktan sonra saniyeler içinde pek de çaba göstermeden tırnaklarına harika desenler yapabilir. Yapmanız gereken bir baskı seti edinmek ve denemeler yapmak. 


Peki baskı seti ile oje deseni nasıl yapılır?

Yukarıda gördüğünüz fotoğrafta baskı plakaları, baskı aparatı ve sıyırma aparatı görmektesiniz. Plakalar mavi kaplı koruyucu kılıf ile geliyor. Öncelikle o kılıfı çıkamanız gerek. Bir de burada olmayan baskı ojeleri var. Ben baskı ojeleriyle yapıyorum. Çünkü transferi daha kolay oluyor. Ama sizde baskı ojesi yoksa yoğun kıvamlı tek katta kapatıcılık sağlayan ojeleri de deneyebilirsiniz. Ancak her ojeyle olmuyor. Onu da söyleyeyim. 

Kılıfı çıkardıktan sonra yapmak istediğiniz desenin üzerine ojeyi sürüyorsunuz. Ve sıyırma aparatıyla sıyırıyorsunuz. Ardından baskı aparatıyla sıyrılan yere bastırıyorsunuz ve kurumadan tırnağınıza transfer ediyorsunuz. Hepsi bu. Bu ürünler bornpretystore, aliexpress ve nail art malzemeleri satan instagram hesaplarından bulabilirsiniz.

Uygulamalı olarak izlemek isterseniz:

           

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)